ismim yok isimli üyenin son içerikleri

1. ismim yok

Çözüldü✓ İ9 14900kf Alınır mı ?

3060 için fazla ama ilerde 5070TI alacağım demiştin. Ne kadar indirimde bilmiyorum ama zamanla zam gelir. Alabilirsin.
  2. ismim yok

🔥İndirim Asus Rog Ryuo Iıı 240 Mm ARGB 11.269₺'den 4.779,00₺

Gördüm onu ajhbdfıdgyhsagfhusgf
  3. ismim yok

Gezerken karşıma çıkıyor genelde paylaşıyorum. Ama linçlemediğin için teşekkürler.
  4. ismim yok

[H2 id='URLhttpswww.hepsiburada.comasus-rog-ryuo-iii-240-argb-anime-matrix-led-ekran-adreslenebilir-rgb-fan-rog-argb-cpu-sogutucusu-p-HBCV00003VXUX8FONTbook+antiquaLNKFONTURLFONTbook+antiquaBen+inanmadm+ama+yorumlarda+olumlu.FONT']LİNK Ben inanmadım ama yorumlarda olumlu. Aynı zamanda 360MM...
  5. ismim yok

Çözüldü✓ İ9 14900kf Alınır mı ?

Bir çok kişi AMD önerir ama alabilirsin. Tabii oyunda AMD daha iyi.
  6. ismim yok

🔥İndirim Windows 11 Enterprise 548,90₺'den 67₺

[H2 id='URLhttpswww.hepsiburada.comwindows-11-enterprise-lisans-key-pm-HBC0000B5UL9KFONTcourier+newW11+Enterprise+LinkiFONTURLFONTarialBir+ka+kt+yorum+olsa+bile+yine+deerlendirilebilir.+Cebinden+ok+para+da+kmaz.FONT']W11 Enterprise Linki Bir kaç kötü yorum olsa bile yine değerlendirilebilir...
  7. ismim yok

Yardım Rv There Yet Oyun Arkadaşı.

Linç yemem umarım yaşım bayağı küçük :) Yani umuyorum ki benim gibi vardır.
  8. ismim yok

Yardım Rv There Yet Oyun Arkadaşı.

Arkadaşım var ama evde değil. Kısa süreli biri arıyorum yaşı oldukça küçük, sesli sohbet kullanmayan biri. St. Göğtür Körfezi oynayacağız.
  9. ismim yok

Ofis İçin Uygun Laptop Önerisi?

Ne kadar ucuz arıyor.
  10. ismim yok

Öneri Vw Amarok Mu Toyota Hilux Mu?

Corolla ne alaka hocam :D
  11. ismim yok

Öneri Sistemime Kaç W Psu Yeterli Olur ?

750W al garanti olsun.
  12. ismim yok

Ofis İçin Uygun Laptop Önerisi?

ASUS Vivobook 15
  13. ismim yok

Hocam dediğim gibi sadece link verdiğim araçlar ile ilgileniyorum. Kaç kere diyeceğim? Bütçeye modifiye dahil değil.
  14. ismim yok

Hocam modifiyeyi kendim yapacağım çünkü bir çok kişi ''Asfaltta kullanacaksan hazır modifiyeli alma çoğu M/T lastik oluyor'' dedi. 1789303203 4.000.000₺ işte.
  15. ismim yok

Yurt İçi 16 Pro Verip Yurt Dışı 18 Pro Alınır mı

Neden hocam. Yani 18 Pro alma sebebiniz nedir? 16 Pro gayet güncel bir cihaz.
Geri