ismim yok isimli üyenin son içerikleri

1. I

Çözüldü✓ PC YENILEME ICIN ONERI

Geçen HP Elite tower 800 G9 aldım. 4060 var yükseltmek için 3080 ti geçmeyi düşünüyorum ama çok daha sonra. Bi ekran kartı değişirim derken psu, kasa, ram ve anakart derdi çıktı maalesef. Sizde 29k 3080 ti almak mantıklı mı ve bana ucuz bi tane kasa önerir misiniz?? Trendyol'dan alışveriş yapıyorum.
  2. I

10000TL monitör önerisi

Kral biraz düşük kalırmı bilmem ama Asus Tuf Gaming'den 27'' 1 MS 180 HZ G-SYNC monitör kullanıyorum. Memnunum. Tek sıkıntısı hiçbir şekilde hareket edilemiyor.
  3. I

YOUTUBE İÇİN MİKROFON ÖNERİSİ

2 değil ilk versiyon ve yurt dışından değil sadece Türkiye'den alışveiriş yapıyorum. 1757756054 Birde baktım da aynı mikrofon TR de nerdeyse aynı fiyata var hatta daha ucuz.
  4. I

YOUTUBE İÇİN MİKROFON ÖNERİSİ

Merhaba. YouTube platformuna video çekmeye başlayacağım. Mikrofon alacağım. HyperX Quadcast S, Elgato Wave 1 ve Fifine AM8 arasında kaldım. Bütçe zaten hepsinin olduğu fiyat aralığı olan 5-10K. Sizce hangisini almalıyım?
  5. I

OBS SORUNU NVENC VEYA AMD KODLAYICI HATASI

OBS arkada açıkken A harfine basınca bu sorun ile karşılaşıyorum. RTX 4060 kullanıyorum bilgisi olan varsa sevinirim.
  6. I

Pubg Mobile İçin F/P Tablet Önerisi

Samsung galaxy S9 FE
  7. I

BEYLER 12K PUBG 60-90 FPS VEREN TABLETLER

Samsung galaxy S9 FE
  8. I

Öneri Tablet önerilerinizi alabilirmiyim?

Pubg mobile gibi oyunlarda 90 fps veya 90 fps'e yakın değer veren, Google servisleri bulunan ve normal günlük kullanımda da iş görecek tablet önerir misiniz?? Bütçe 15K
  9. I

20k telefon önerisi (kardeşim için)

Poco F6 Smasung galaxy a55
Geri