İsmiolmayankisi isimli üyenin son içerikleri

1. İsmiolmayankisi

🔥İndirim Samsung 48S90F 4K OLED 49.999 TL

Ya adam belki Samsung almak istiyorsa?
  2. İsmiolmayankisi

Ne zaman Sıcak Fırsatlar paylaşsam pahalı denip geçiliyor,Epey'deki fiyat değişiminde en dip fiyatını görmüş daha ne olsun.
  3. İsmiolmayankisi

OLED olması ve Samsung'un resmi sitesinde olması bir avantaj. https://www.samsung.com/tr/tvs/oled-tv/s90f-48-inch-oled-4k-smart-tv-qe48s90faextk/
  4. İsmiolmayankisi

Mecburen yeni telefon ihtiyacı

Samsung A56 ya da Honor 400
  5. İsmiolmayankisi

Yardım Bütçenizi söyleyin telefon önereyim

O civarda Pubg Mobile için ancak 40 FPS veren telefon bulursunuz. Bütçeyi biraz arttırırsanız en kötü A26 alırsınız o da bildiğim kadarıyla 60 FPS veriyordu ama pek bir şey beklemeyin.
  6. İsmiolmayankisi

Müzik dinlemek haram mıdır? sebebiyle açıklayın lütfen

Müzik dinlemek haram değildir sadece kaderi inkar eden,Allah'a isyan içeren şarkıları dinlememenizi öneririm. Arkadaşların attığı hadisler de sahih değil bana göre özelikle Buhari'nin hadisi sahih değil. Küçük bir araştırma sonucunda edindiğim bilgilere göre bu makalede Buhari'nin hadisinin...
  7. İsmiolmayankisi

2. el PlayStation 5 mantıklı mı?

PS5 Pro bakmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
  8. İsmiolmayankisi

Yardım The witcher 3 de yeni gorevi vermiyor

Siz benden daha ilerideymişsiniz ben sizin ilk bölümlerde olduğunuzu sandım maalesef.
  9. İsmiolmayankisi

Yardım The witcher 3 de yeni gorevi vermiyor

Hangi görevdesiniz peki?
  10. İsmiolmayankisi

Çene Secdesi Kuran Mucizeleri 15

Size laf anlatmayacağım anlaşılan neyse ben gideyim sizi rahat bırakayım o zaman.
  11. İsmiolmayankisi

Kuran'ı biz değiştirmiyoruz hocam,secde etmek Kuran'ı Kerim'de var mı var, arkadaşın attığı Mısır tabletinde secde ediyor mu ediyor, daha ne yapalım,biz burada bilimsel kanıtlar, doğru bilgiler sunuyoruz ama siz dediğim gibi reddediyorsunuz. Biz size Müslüman olun demiyoruz sadece dinimizi rahat...
  12. İsmiolmayankisi

Resme dikkatle bakarsanız adamın secde ederken çenesinin yere değdiğini görürsünüz,tabi size anlatamıyorum,ne desem reddediyorsunuz,onu inkar ediyorsunuz,ne yapmamı bekliyorsunuz?
  13. İsmiolmayankisi

Arkadaş burada bilimsel kanıt sunmuş ama onu reddediyorsunuz. Bunu çürütecek bir kanıtınız var mı?
  14. İsmiolmayankisi

Buhar Patlamaları(lav-deniz) Kuran Mucizeleri 14

Verdiğiniz cevap bu mu hocam?Bunu çürütmenizi beklerken dalga geçmenizi hiç hoş bulmadım. Şu daha öncelerden attığınız kitap da Wattpad kitabı ve hiçbir bilimsel,felsefi dayanağı yok okumadan bile anlaşılıyor zaten. Görüşünüzü kanıtlayacak bir bilimsel kaynak bile atmıyorsunuz biz doğru bir şey...
  15. İsmiolmayankisi

Buhar Patlamaları(lav-deniz) Kuran Mucizeleri 14

Mehmet Okuyan'ın mealinde denizler fışkırıp kabartıldığında yazıyor hocam,burada da patlama etkisi olabilir diye düşünüyorum.
Geri