Selamlar dostlar ben zamanında 2600X ve 2060lı bir sistem topladım dünde sistemime i7 10700K Aldım her şey iyi güzel ama masa üstünde ekran kartı bi %100 bi %10 bi %87 gibi yükselip duruyor normalmi?
Dostlar elimde MacBook PRO var ve canlı derse girmem lazım MACOS için link bulamadım sitesinde olanı imdirdim ama açılmıyor ne yapacagımı bilen varmı?İzledigim videoda falan sesi artırmaya çalışırken siteden atıyor falan demişler yorumlarda bende bulamadım şimdiden teşekkür ederim.
Yani nasıl konuşacagımı çok bilmiyorum Özne + Yüklem + Nesne bu kadar biliyorum ve yanlış konuşursam cümleyi yanlış kurarsam diye korkuyorum.
1598901526
Aslında kendime çok güvenemiyorum diyebilirim.
Selam dostlar oynadıgım oyunlarda genelde karşıma yabancı insanlar geliyor konuşuyorlar ve yarım yamalak anlıyorum artık bu duruma canım sıkılıyor ve ingilizcemi ileriye taşımak istiyorum mesela dogru söyledigim bir cümleyi bile acaba dogrumu diye önce bir çeviriden tercüme ediyorum sonra...
Sinirlenmedim sadece monitör,mouse ve kulaklık dahil degilmiş gibi yazmış arkadaş o biraz garibime gitti peki nasıl fazla tutmuş? zaten monitörü ve ekipmanları çıkarınca 7600TL tutuyor.
Hocam zaten mouse 250TL kulaklık 500TL yüksek tutmadım olmazsa Rampage Drop Plus alacagım yani monitörü ve mouse yi düşüremem.
1593883081
Sistem kötümü? ''pahalı, o fiyata şu şu toplanır'' demeden önce bu fiyatın içinde monitör,mouse ve kulaklık dahil onu bilerek söyleyin.