şu forumda bi bok biliyormuş gibi konusup bi bok bilmeyenler bi bitmedi ya
Evet %50/55 artmadı %60 ARTTI
1737539376
350bine dandik bi araba alacağına 1...
teşekkürler denicem bunu. İnşallah çözülür de rahat ederim.
1737539485
@Isofyan kanka arkadaşın attığını bugün alıcam. Yarın veya 2 gün sonra gelir denerim...
Suan oyle degil piyasa. Tamam cok temiz bi tofas istersen o fiyata çıkabilir ama ayagimi yerden kessin dersen bu fiyatlarin yarisina alabilirsin. Evet ilk...
Bi senede altında %50-%55 artış olmaz. Ayrica araba ihtiyaçsa araba daha mantikli altin seni bi yerden bi yere goturmez. Belki kâr etmez ama işini gorur sonucta
İlgisiz ama yazmayı borç bilirim. Amaç dizi film izlemek içerik tüketmek ise Honor Pad X9 nokta atışı, fiyat performansın zirvesidir.
X9 için konuşuyorum...
ldac ses teknolojisi hocam , telefonun destekliyordur muhtemelen. Bende bass beklentisi olan biri olarak aldım , yüksek ses seviyesinde bass lar idare eder...
Telefonun Idac destekliyorsa derken hocam fransizim biraz bu konulara kusura bakma. S23ultra var bende bass vurmasi önemli benim icin. Buds fe de fena degil...
Kedilerin köpeklerin bayılarak yemesi o mamayı iyi yapmaz dostum bir çok faktör var işin içinde. Hangi mama iyi hangi mama sağlıklı onu bilmiyorum ama...