doğrudur hocam bende ucuz manyetik klavye arıyordum knob olması kırmızı çizgimdi, 1 adet sipariş verdim beyaz olması da mükemmel oldu. Özelliklerine göre fiyatı çok iyi gibi ama umarım kronik sorunu yoktur.
Arkadaşlar paylaşıldı mı görmedim ama havit happyhour indirimlerinde başlıktaki manyetik switch klavye bu fiyata bence bedava, kullanan var ise yorumlarsa sevinirim.
müşteri hizmetlerini aradım mağazada görünüyor diye, direkt xpg rammi dedi kampanya bitti 67k fiyata döndü şuanda satışa kapalı dedi, mağazaya da gitseniz bu fiyat dedi.
yeni kayıt indirim kodu ve vodafone pay ile odemeyle 200 tl ye geldi iyi midir? arkadaşlar? Teslimat noktasını da seçip ekstra 50 tl daha kupon verdiler
Bunları öneriririm.
https://www.trendyol.com/ktc/h27e6-27-1ms-300hz-320hz-o-c-2k-qhd-fast-ips-pivot-gaming-monitor-p-1052814854?merchantId=616776&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme...
bende simdi baglanip temsilciye durumu anlattim, kayit.aciyorum 5 ile 7 gun icerisinde iade olacak dedi ama siparislerim bolumunde iptalle alakali bir.islem.gorunmuyor, sizdede surec bu sekildemi oldu acaba
cuma günü satıcı ile yazısma sonrasında, entegrasyon hatası oldugu siparişin iptal edildiği ve müşteri temsilcisiyle görüşmem gerektiği söylendi, müşteri temsilcisi ile görüşme sonucunda kayıt acıldı ve beklemedeyiz, ortada ne ürün ne iade nede para var napmak gerek arkadaşlar