IsPraNo isimli üyenin son içerikleri

1. I

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote Kb916l Pro-Tur Rgb Manyetik Oyuncu Klavyesi Beyaz 1799 TL

youtube falan baktım hocam ama malesef hiçbirşey bulamadım
  2. I

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote Kb916l Pro-Tur Rgb Manyetik Oyuncu Klavyesi Beyaz 1799 TL

doğrudur hocam bende ucuz manyetik klavye arıyordum knob olması kırmızı çizgimdi, 1 adet sipariş verdim beyaz olması da mükemmel oldu. Özelliklerine göre fiyatı çok iyi gibi ama umarım kronik sorunu yoktur.
  3. I

Arkadaşlar paylaşıldı mı görmedim ama havit happyhour indirimlerinde başlıktaki manyetik switch klavye bu fiyata bence bedava, kullanan var ise yorumlarsa sevinirim.
  4. I

❌İndirim Bitti! Xpg 48gb (2x24gb) Lancer Silver Rgb Ddr5 8400mhz Cl40 16.449 TL

müşteri hizmetlerini aradım mağazada görünüyor diye, direkt xpg rammi dedi kampanya bitti 67k fiyata döndü şuanda satışa kapalı dedi, mağazaya da gitseniz bu fiyat dedi.
  5. I

❌İndirim Bitti! Claws Beatstrike Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık 399tl Pazarama Yeni Hesap Gerekir

yeni kayıt indirim kodu ve vodafone pay ile odemeyle 200 tl ye geldi iyi midir? arkadaşlar? Teslimat noktasını da seçip ekstra 50 tl daha kupon verdiler
  6. I

Öneri Bütçem 10k Bu Monitörü Buldum Alınır mı? 2k İps Olmasını İstiyorum.

eger problem.yasamak istemiyorsaniz monitoru kesinlikle.amazondan aliniz iade.konusunda kafaniz rahat.olur
  7. I

Öneri Bütçem 10k Bu Monitörü Buldum Alınır mı? 2k İps Olmasını İstiyorum.

Bunları öneriririm. https://www.trendyol.com/ktc/h27e6-27-1ms-300hz-320hz-o-c-2k-qhd-fast-ips-pivot-gaming-monitor-p-1052814854?merchantId=616776&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme...
  8. I

🔥İndirim Gıgabyte Mo27q3 26,5" Qd-OLED 2k 360hz 0.03 Ms Gaming Monitor 29.200,00tl

[H3 id='341CQR+QD-OLED+X36+bu+model+icin+ne+dersiniz+hocam']341CQR QD-OLED X36 bu model icin ne dersiniz hocam[/H3]
  9. I

🔥İndirim Gıgabyte Mo27q3 26,5" Qd-OLED 2k 360hz 0.03 Ms Gaming Monitor 29.200,00tl

@Tayfunns hocam 4. veya 5. nesil çözünürlük farketmeksizin alınabilecek sizce en mantıklı modeller hangisi?
  10. I

❌İndirim Bitti! Kıoxıa Excerıa Plus G3 1tb 2.709₺

benim.dun itibariyle para iadesi gerceklesti, 2 farkli musteri temsilcisinden kayit actirmistim
  11. I

o mesaj bana gelei 3 gün oluyor hocam fakat mt ile görüştüğünüzde öle bir durum olmadığını söylüyor
  12. I

bende simdi baglanip temsilciye durumu anlattim, kayit.aciyorum 5 ile 7 gun icerisinde iade olacak dedi ama siparislerim bolumunde iptalle alakali bir.islem.gorunmuyor, sizdede surec bu sekildemi oldu acaba
  13. I

cuma günü satıcı ile yazısma sonrasında, entegrasyon hatası oldugu siparişin iptal edildiği ve müşteri temsilcisiyle görüşmem gerektiği söylendi, müşteri temsilcisi ile görüşme sonucunda kayıt acıldı ve beklemedeyiz, ortada ne ürün ne iade nede para var napmak gerek arkadaşlar
  14. I

Monitör Lamba Önerisi

bundan almistim fiyatina gore guzel https://share.temu.com/Fs53bPMcYMB
  15. I

❌İndirim Bitti! XG27AQWMG YENİDEN STOKTA 30.479 TL

hocam magazadan test ederek nasil.aldiniz ankaradaki subeler test ettirmiyor
Geri