istare isimli üyenin son içerikleri

1. I

İnternetimden bilgisayarda tam hızı alamıyorum

Cat 5E kablo 1749168753 Cat5E kablo port'tan bi' problem olabilir mi
  2. I

Valla bilmiyorum nasıl bakabilirim ona bilgisayar üstünden
  3. I

Anakartım yeni MSI B650S PRO eski değil öyle bir imkanı yok ama ethernet kablom ne bilmiyorum. Akrabam aldı Aralık ayında yaklaşık 30-40m gerekiyor bana çünkü, ama aygıt yöneticisinde Realtek Gaming 2.5GbE Family Controller falan yazıyor o mu?
  4. I

İnternet telefonda sorunsuz hız veriyor hatta bi' kat fark olmasına rağmen bilgisayardaki ethernet bağlantısından daha hızlı çalışıyor. Bilgisayarda neden tam hızı alamıyorum muhtemelen ethernet'ten olduğunu düşünüyorum aygıt yöneticisinden hız ve ikili kısmını falan da değiştirdim çözülmedi
  5. I

Bu sisteme PSU önerisi

1080p ise arada çok fiyat farkı da yoksa 4070 alabilirsiniz o zaman
  6. I

Bu sisteme PSU önerisi

4060 ti 16 gb ile 4070 arasında. Özellikle 2k oyun oynayacaksanız kesinlikle 16GB Vram
  7. I

Bu sisteme PSU önerisi

Bence tercih edeceksen 4070 Super'e yönelmeye çalış çok uçurum bi' fark göremeyeceksin aralarında 1738105100 Eğer Gigabyte'ın da varsa f/p bi' modeli olabilir ama marka odaklı bakmak mantıksız oluyor MSI'ın da kötü modelleri var
  8. I

Bu sisteme PSU önerisi

Hocam geçen sene almıştım geçen hafta anakart, işlemci ve ram güncellemesi yaptım şimdi PSU ve m2 ssd bakıyorum
  9. I

Bu sisteme PSU önerisi

Bunu görmüştüm hocam ama performansı konusunda çok eleştiri vardı
  10. I

Bu sisteme PSU önerisi

Pimpirikli olmaktan ziyade neredeyse 7 senedir kullandığım bi' güç kaynağını, tüm sistemi değişirken değişmemek hata mı olur düşüncesi Bitfenix BFG Gold 750W 80+ Gold nasıl olur bunu bulabildim demin önerilerden, fiyat farkı yok aralarında zaten neredeyse
  11. I

Bu sisteme PSU önerisi

6.5 senelik sistemim de 650W Xigmatek X-Power PSU bulunuyordu Sistemimi güncelledim ama güncel sistemime yetip yetmediğini, değişmem gerekip gerekmediğini sormak istedim Aşağıya sistemimi bırakıyorum eğer değişmem gerekirse; 750W Silver bi' PSU yeterli ve iyi olur mu, öneriniz var mı? Bütçem...
  12. I

Yardım TEAM CX2 512GB SSD Alınır mı??

1-2 yorumda ısı sensörü yok denmiş, muhtemelen fiyattan kısmak için her zamanki gibi Ama m2 slotunuz varsa ne olursa olsun m2 SSD alın SATA SSD'ler zaten artık tercih edilmiyor eğer anakart slot'u varsa Bi' de ödenebiliyorsa marka olmayan depolama birimi almak mantıklı gelmiyor bana veri...
  13. I

Bilgisayar açılma ekranında takılıyor

Baya eski bi' ofis bilgisayarını temizlemek, format atmak ve belki sonrasında parça alıp değiştirmek adına aldım açtım. Sabah tüm parçaları temizleyip çalıştırdım, sorunsuz çalışıyordu, format atmak için ISO dosyasını USB'ye ayarladım Ama USB'deki ISO dosyası sorun çıkarınca akşam bakarım...
  14. I

Bu sistemdeki anakart ve RAM yeterli mi

Hocam şu anki haliyle ortalama 7000 TL tutuyor bu parçaları almak Açıkçası 12000 TL ortalamayı geçmemek istiyorum genel olarak
  15. I

Bu sistemdeki anakart ve RAM yeterli mi

Hocam bu sistem darboğaz yapmıyor bu sistem güncellemeyi düşündüğüm sistem Şu anki sistemim i7 8700 ve B360 Gaming plus
Geri