Isulois isimli üyenin son içerikleri

1. Isulois

2-2.5k ARASI KABLOSUZ OYUNCU MOUSE ÖNERİSİ

Arkadaşlar konu başlığında da yazdığım gibi 2-2.5k arası kablosuz oyuncu mouse önerilerinizi bekliyorum. İnternetten baktığımda Steelseries Rival 3 ve Logitech G 305 i gördüm. Ancak genel olarak yorumları çok iyi değildi. Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. Isulois

YOUTUBE DERS VİDEOSU İZLETECEK TABLET ÖNERİSİ

Öncelikle herkese selamlar. Arkadaşlar çoğu tabletin bu işi göreceğini biliyorum ancak özel olarak sizden öneriler almak istedim. Fiyat aralığı olarak 7-10k arası istiyorum. Çözünürlüğü güzel ve ekranı da kısmen büyük olacak tablet önerileriniz varsa bekliyorum.
  3. Isulois

Kulaklık ve Mouse Önerisi

Anladım hocam internette de bu ikisini çok övüyorlardı ben marka çok bilmediğimden kaynaklı güvenememiştim ama burada da bu ikisi övülüyorsa demek ki işe yarayacak ürünler. Teşekkür ediyorum. 1754232433 Anladım hocam o iki ürüne bakacağım. Açıkçası kullanımı kötüyse dediğin gibi diğerlerine...
  4. Isulois

Kulaklık ve Mouse Önerisi

Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. 1400 tl civarına kulaklık ve 700 tl civarına da mouse arıyorum. Bu aradığım fiyatlara tabii ki çok büyük performanslar beklemiyorum ancak oyun oynarken bana zehir etmeyecek seviye de düzgün kullanabileceğim kulaklık ve mouse önerilerinizi bekliyorum...
  5. Isulois

İLAN VERİRKEN FİYAT KISMINDA ÇIKAN UYARI METNİ

Anladım teşekkür ederim bence de en iyisini yapmışlar millet bide fahiş fiyat yükseltmelerini utanmadan övüne övüne anlatıyordu iyi olmuş
  6. Isulois

peki tam olarak anlamı nedir fiyatı yüksek yazmak konusunda mı uyarıyor yoksa fiyatı yazdıktan sonra herhangi bir yükseltme yapılması konusunda mı uyarıyor
  7. Isulois

Herkese selamlar. Arkadaşlar sitenin ismini söylemem yasak mı bilmiyorum ama zaten herkes yüksek ihtimal ile tahmin etmiştir. Bu sitede ilan vericem ancak şöyle bir uyarı var bu uyarı tam olarak neyi kastediyor?
  8. Isulois

BOZUK PARAYI DEĞERİNİN 2 KATINA TÜMLETME

Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. Elimde bir süredir biriktirdiğim 10 krş 25 krş 50 krş 1 tl gibi bozuk paralarım var. Bunları tümleticem ancak farklı şehirlerdeki bazı arkadaşlarım dolmuşçu vb. meslek grubundakilerin 1tl 50krş gibi paraları 2 katından alması ile ilgili bir şeyler söyledi...
  9. Isulois

Ram de cl15 ve cl16 uyumlu çalışır mı?

Anladım hocam yardımın için çok teşekkür ederim. Yok 2 girişli yanına takıcam mecburen. Bu arada bana önerebileceğin eğer yasak değilse ikinci elde olur aradığım özelliklerde ram var mıdır?
  10. Isulois

Peki zorlanma arıza yapma vb. sorunlar yaşar mıyım?
  11. Isulois

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Şu an bilgisayarımda ballistix markasının ddr4 3000mhz 8 gb cl15 ram ini kullanıyorum. İdare ediyordum yeni bir bilgisayara geçene kadar ama yavaştan zorlanmaya başladım. Kullandığım ram in yanına bir tane 8 gb satın alayım dedim ancak cl15 bulamadım genel...
  12. Isulois

Öneri 2000 TL kulaklık önerisi

Herşeyi geçtim bari fiyatlarını kontrol etseydiniz yazarken 2500 tl dediğiniz arctis 1 wireless in en ucuz satış fiyatı internette 3800 lira civarında
  13. Isulois

Yardım 10-12K civarı telefon önerisi

Yazıp baktım 12 ye kadar olanların geneli ithalatçı garantili bence o riske girilmez ama yine de arkadaş kendisi bilir almak isterse alabilir.
  14. Isulois

Yardım 10-12K civarı telefon önerisi

Hocam arkadaş 10-12k arası söylemiş söylediğiniz telefonun güncel fiyatı 15-16k arası
  15. Isulois

Türkcell ile olan kontratım sona eriyor sizce Türk Telekom a geçmeli miyim?

Anladım o zaman heralde bölgeden bölgeye değişiyor lafı cidden doğru çünkü övenler de çok. Paylaşman senin için sıkıntı değilse nerede oturuyorsun?
Geri