ISwanky isimli üyenin son içerikleri

1. ISwanky

6 veya 12 taksit ile güvenilir telefon

6 ve üzeri taksitle telefon almak istiyorum limitim 20 bin önerileriniz nedir
  2. ISwanky

peki agam mükemmel yazan model miydi outlet mi acaba öyle sınıflandırmışlar ya durumu hakkında
  3. ISwanky

easy cep güvenilir mi?

takst ile telefon almak istiyorum da taksit sayısı fazla veren yer bildiğin var mı
  4. ISwanky

teeşekkür ederim peki bu zarar için filan telefi etmediler mi nerde alıcam bilmiyorum şimdi. easycep 12 taksiti biraz cezbett . diğer yerler 3 taksit yapıyor ve ödeme konusunda aylık 3-4 max verebilrim 1719665792 öncelilkle cevapın çin teşekkür ederm mutlu oldum 1719665816 öncelilkle cevapın...
  5. ISwanky

Telefon alalcağım da easy cep güvenilir mi

easy cep üzerinden alışveriş yaptın mı
  6. ISwanky

easy cep güvenilir mi?

easy cep üzerinden alışveriş yaptın mı
  7. ISwanky

EasyCep Yenilenmiş Telefonlar

peki menmun musun
  8. ISwanky

Kart olarak Enpara kartı kullanıyorum. Taksit ile telefon almak istiyorum. Taksit sayısı ne kadar çok olursa benim için daha iyi olur. Kart limitim 38 bin. Şeklinde telefon ve satış için önerilerinize açığım. 1719659652 easycep tavsiye eder misiniz
  9. ISwanky

MFCC - LOGISTIC REGRESSION ( ses işleme ) grid search ile hiper-parametre

MFCC - LOGISTIC REGRESSION ( ses işleme ) grid search ile hiper-parametre optimizasyonu yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek var mı .
  10. ISwanky

4060 ve i7 laptop arıyorum

Bütçe için limit şuan için belirtmedik dostum
  11. ISwanky

4060 ve i7 laptop arıyorum

Merhaba, laptop arıyorum. Beni yormayacak işlemci i7 12. Nesil ve üstünde, ekran kartı tercihen 4060 ve üstü şeklinde, RAM 32 arıyorum. 16 da olur sonra eklerim. Bana önericeğiniz fiyat performans ve beni yormayacak laptop önerir misiniz?
  12. ISwanky

msı alpha 17 b5eek klavyemin üstüne meyve suyu döküldü

Mecbur göndericem artık, ama olay şu: PC açık bıraktım. 2 gündür tuşlar normale döndü, çalışıyor, sorun yok. 1 gün de açmadım, yine sertleşti. Servis Point'un teknik bilgisi az. Bazı yazılımsal ve donanımsal konularda baştan savmalar yapabiliyorlar. Google yorumları da olsun, kendi tecrübemde...
  13. ISwanky

istanbulda ki teknik servisi hiç iyi değil berbat çöpe atmak gibi oluyor istanbulda msı için nerde yaptırabilirim MSI Servis Şişli cidden iyi değil google yorumlardan az çok bakılsa sizde farkedeceksiniz . bilgisayarda bir kaç kere sorun yaşadım ilk aldığımda saçma saban şekilde işlemler gördüm
  14. ISwanky

Msı Alpha 17 B5Eek laptopuma meyve suyu döküldü. 6-7 adet tuş sertçe basıyor. 10 gün oldu, dün bir kere daha dokundum, yumuşamış gibi olmuştu ama yine sertleşmiş. Msı teknik servise göndermek istemiyorum, birkaç kere bazı şeylerde tam düzgün yapılamamıştı. Laptop klavyesine nasıl bir işlem...
Geri