iTee isimli üyenin son içerikleri

1. I

Adaptive Sync + AMD VRR açılmalı mı

Hangi uygulamaları kullanarak yapabileceğimi biliyor musun
  2. I

Adaptive Sync + AMD VRR açılmalı mı

100Hz ASUS VA24EHF monitör kullanıyorum ekran kartım da RX6600. Daha çok shooter tarzı oyunlar oynuyorum gecikmeler benim için biraz önemli. Bazı kişiler ve haber sayfaları AMD VRR'nin aksine gecikmeyi düşürdüğünü dahi söylüyor. Bazıları ise gecikme yarattığını ancak ihmal edilebilir düzeyde...
  3. I

Guilded yayın sesi gitmiyor.

Aynısı eskiden Discordda da vardı sesin gitmesi için sadece pencereyi paylaşmanız lazım bütün ekranı yayın olarak verirsen ses gitmez. Sesin oynatıldığı pencereyi yayın olarak vermelisin.
  4. I

Pusat Ekran Temizleme Seti Yeniden 99₺

Güneş izleri çıkar mı ki
  5. I

Öneri Fiber Modem Tavsiyesi

Evet evde ONT cihazı var TP Link AX12 veya yukarıdaki yazdıklarımdan önerebileceğiniz bir router var mı? veya başka bir Router? 1724596783 AX12 biraz hoşuma gitti ama bilgili birileri var ise onların da fikrini almak isterim
  6. I

Öneri Fiber Modem Tavsiyesi

Merhaba, fiber 100 MB internet kullanıyorum ve şu an Türk Telekom'un verdiği TP-Link Archer C5v modemini kullanmaktayım. Bunu iade edip yerine fiber desteği olan fiyat performans bir modem almak istiyorum. Öneri de yapabilirsiniz şimdilik bu attığım fotoğraftaki modemi bulabildim ama fiber...
  7. I

RX 6600 OverClock Ayarınız Nasıl

OC yaparken ilk önce hiç Voltaj değeri ile oynamadan denedim, Eskiden 2600 min 2700 max da problem yaşamıyordum ama şu an bir anormallik var. Ekran kartım ASUS DUAL RX6600 V2 1720604057 Son zamanlarda da sadece Bf 2042 de crash yiyorum durduk yere eskiden böyle bir problem de yoktu.
  8. I

Lossless Scaling Fps düşürüyor

Şu an Frame Gen gibi teknolojilerin çok gereksiz ve boş bir özellik olduğunu düşünüyorum fps düşükse fg açtığımızda mouse gecikmesi baya artıyor ve fps sanki daha düşükmüş hissi veriyor ekranda fazla kare görsem dâhi yani FG gibi teknolojilerin hala geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum ben...
  9. I

RX 6600 OverClock Ayarınız Nasıl

Konu eskği ama bir soru soracağım; 2700 max 2600 min yapınca Furmark Testinde bende fps düşüyor hiç furmark testi denediniz mi acaba sadece ben mi bu sorunu yaşıyorum ya da furmarkda mı bir sorun var
  10. I

ASUS RX6600 OC Problemi

Ryzen 5 5500 işlemci ve ASUS RX6600 ekran kartım var ve daha önce OC ve undervolt yapmıştım bir videodan bakarak ki kendim de test ederek yaptım ve sorunsuz kullanmıştım 1 ay kadar falan. Daha sonra OC'yi kapattım ve sadece watt kilidini 100'den kaldırıp 120'ye çıkardım, uzun zamandır da hiçbir...
  11. I

xpg gammix ram oc önerisi risksiz

Sağolun teşekkürler hocam
  12. I

xpg gammix ram oc önerisi risksiz

Hocam ne yaptınız bir problem yaşadınız mı, bir sıkıntı olmadıysa ben de 3400mhz ye çekmeyi düşünüyorum.
  13. I

Yardım Taahhütüm Bitiyor İnternet Servis Sağlayıcısı Önerir Misiniz?

Ben de aynı şekilde Comnet kullanıyorum 2 yıl olacak galiba ve daha 1 kere bile müşteri hizmetlerini arama gereksinimi dahi duymadım yıllık ödüyorum gayet uygun mis gibi
  14. I

PUBG Eski Erangel Geri Dönüyor (Erangel Classic)

Bu hileler bir tek bana denk gelmiyor galiba, diğer oyunlarda daha fazla hileye denk geliyorum
  15. I

Turknet Yıldırdı Artık!

Benim arkadaşım da yeni geçti TürkNete ve o da neredeyse aynı sorunu yaşıyor fakat onunki çok daha saçma; modemi resetleyince değil de bilgisayar kapalıyken internetinde hiçbir problem yok ama pc yi açınca hızı dibi görüyor ve tekrar pc yi kapatıp açınca geri düzeliyor
Geri