ITKoRosXx isimli üyenin son içerikleri

1. ITKoRosXx

Askerlik tecili için yardımcı olabilecek var mı ?

Konuyu daha sonradan okuyan ve bilmek isteyen arkadaşlar için son durum paylaşıyorum askerliğimi tecil ettirdim yoklama işlemlerini tamamen yapmış olsanız hatta celb belgeniz çıkmış olsa bile baka'ya(tüm işlemleri tamamlayıp askere gitmezsen zorla alıp götürüyorlar) kalmadığın sürece tecil...
  2. ITKoRosXx

Kilo Alamıyorum ne yapmalıyım???

kanka dediklerin doğru lakin dediğim gibi şu yaştan sonra uzaman için spor egzersiz gerek umarım hakkında hayırlısı olur
  3. ITKoRosXx

kanka 18-19 dan sonra egzersiz harici boy uzaması çok olmuyor bende de olmadı evde mezun senem ders çalışıyorum boyum kısa değil uzaması için özel bir çaba göstermedim ama eğer egzersiz spor basarsan hem boy hem kilo dertlerin çözülür gibi
  4. ITKoRosXx

19 yaşında 65 kilo 1.77 kanka
  5. ITKoRosXx

pekmez keçi boynuzu yada üzüm pekmezi olursa daha iyi olur
  6. ITKoRosXx

cicibebe pekmez yulaf ezmesi ve mısır ununu karıştır mümkünse meyve falan da ekle ye onun haricinde yemekleri çok çiğne eğer lokmaları recep ivedik gibi atıyorsan kilo alamazsın vicudun o besinleri parçalamak için çok çaba verir elde ettiğin enerjiyi de yakarsın çiğneme konusuna dikkat et...
  7. ITKoRosXx

🔴Yenidoğan Çetesi Araştırılsın Önergesine Red !🔴

zaten olan biten her şeyden herkesin haberi vardı doğrulamış oldular
  8. ITKoRosXx

Psikolojik tavsiyeye ihtiyacım var

ya okb mi bilmiyorum ancak bu mevzu başka konularda da nüks ediyor yani ufak bir araba kilit meselesi haricinde akılda kurup senaryolara dönüyor ihtimaller kafamı kurcalıyor en kötüsü yemeden içmeden kesiliyorum bazen telaş ve panik kaplıyor son 1 ay olmaya başladı ve artıyor doktora gitmeli...
  9. ITKoRosXx

Psikolojik tavsiyeye ihtiyacım var

ben garip bir şekilde doğrulama ve kesinliğe ihtiyaç duyuyorum onun öyle olduğunu biliyorum ancak yinede içimde bir telaş oluyor örnek vermek gerekirse arabayı işe giderken bir yere bırakıyorum anahtar deliğinden kitliyorum ve hem kendi kapımı hem arka kapıyı hemde bagajı gitmeden kontrol...
  10. ITKoRosXx

Mad parfüm önerileri

Hocam Bir Başka Muadil Olarak David Walker Önerebilirim İnternete david walker parfüm kodları erkek yazarsanız hangi parfümün normalde hangisi olduğunu gösterir benim önerim E-54(benim kullandığım) / E-155 / E-92 Olur Bulunduğun yerde mağzası varsa gidip o şekilde de seçebilirsin
  11. ITKoRosXx

3 k ya 120 cm beyaz masa

https://www.trendyol.com/moonlife/kaya-kitaplikli-calisma-masasi-beyaz-p-4037991
  12. ITKoRosXx

3 k ya 120 cm beyaz masa

hocam yükseklik olarak 120 cm den bahsediyorsan tavsiyem parça parça alıp keyfine göre yapmak olur masayı ayrı rafı ayrı alabilirsin yada yaptırabilirsin ancak tasarruflu düşünürsen alıp ayrı yapmak daha ucuza gelir gibi
  13. ITKoRosXx

Konu kapanıd

İsterse en belalı panel tehtit vs yapmış olsun geçenlerde görüldüğü gibi ev hapsi falan verip salarlar ihbar etsen de çok bişey değişmez ihbar ettiğini öğrenirse senin için daha kötü olur hatta dövme meselesinde de kim olursa olsun zattırı zurt meselelerden kavga etme başını yakma çevresi arkası...
  14. ITKoRosXx

3 k ya 120 cm beyaz masa

Hocam Trendyol gibi sitelere Kitaplıklı Çalışma Masası Yazarsan Ucuz Yollu (1.5-2k) Arası Birçok seçenek var hoşuna gideni tercih edersin
  15. ITKoRosXx

Odama neler yapabilirim

Görünüşe Göre Kücük bir odaya sahipsin hocam eğer maddi durumun yeterliyse beyaz mobilyalara geçmeni tavsiye ederim çok pahalı değil düzgün bulursan onun haricinde muhtemelen bir oyuncusun zaten 3-4 k verip başlangıç seviyse bi oyuncu koltuğu veya düz ofis koltuğu alabilirsin benim önerim...
Geri