Itonlyconcernsme isimli üyenin son içerikleri

1. Itonlyconcernsme

Yardım Gold Step Cat 7 Ethernet Kablosu Alınır Mı ?

Kötüye benzemiyor. Sorun yaşasan bile iade edersin. Alınır bence.
  2. Itonlyconcernsme

Yardım Gold Step Cat 7 Ethernet Kablosu Alınır Mı ?

Kabloyu bilmem de türkiyede cat 5 üstünün etkisini görmezsin
  3. Itonlyconcernsme

Öneri Kablolu mouse ve klavye önerisi

3 klavyede güzeldir. Kötü yorumlar elbet olur. Güncel olarak aula f75 kullanmaktayım. Tam boy membran klavyeden geçtim. Çok memnunum. Aula f75 eğer amazon prime üyeliğin varsa ordan al yoksa gaming gentrden al. Ha amazondan alsan ürün kusurlu gelirse amazon müşteri memnuniyeti en yüksek yer...
  4. Itonlyconcernsme

Maks 1.5k ya kablosuz kulaklık oyun için çoğunlukla bu alınır mı

Hocam fuxi alma kulağa bile oturmuyor. Blackshark v2x alınır bu fiyata. İndirimdeydi sanırım.
  5. Itonlyconcernsme

Attığın iki klavye de bana kalırsa çöp. Logitech olan membran. Asus olan mekanik ama başka bir özelliği olmamasına rağmen çok gereksiz pahalı. %75 klavye sana uygun olur diye düşünüyorum. Aula F75,Akko 820 max veya akko mongseek klavyelerine bakmanı öneririm.
  6. Itonlyconcernsme

Yardım AULA F75 PRO Alınır mı??

Güzel klavye fakat manyetik olmaması belki eksi olabilir. Çünkü f75 pro fiyatına %60 manyetik klavyeler var. Birde f75 ile f75 pro arasındaki tek fark tuşlar.
  7. Itonlyconcernsme

https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse demek istedim. https://www.gaming.gen.tr/urun/604253/akko-monsgeek-fun60-max-shine-through-black-hall-effect-manyetik-switch-8k-hz-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/
  8. Itonlyconcernsme

Açıkçası 400 tllik bir mousetan scyrox v8e geçtim ve yaşadığım farklar 1. kablosuz olması çok rahat oldu 2. fps oyunlarında bazen titriyordu aimim o düzeldi,hafif olması baya iyi falan filan. Sensör farkını hissedemiyorsun zaten neredeyse. Ama klavyen eğer membransa m.ö'den 2000li yıllara...
  9. Itonlyconcernsme

Bütçe belirtseydin güzel olurdu. Scyrox v8 öneririm. fun 60 max öneririm.
  10. Itonlyconcernsme

Chat GPT' ye güvenmenin zararları.

bende telefona custom rom attım o bana rehber oldu. Sonuç olarak cihazı asla çözemeyeceğim bir duruma soktu. Gerçekten çözümü yok. Youtubedan baksaydım diyorum keşke.
  11. Itonlyconcernsme

Razer blackshark v2 pro 2023 aldım iyi mi?

Blackshark v2 pro 2020yi 1 yıl kullandım hiç bir şey olmadı. Şimdi v2 pro 2023 kullanıyorum bu da böyle gider gibi. Nasıl kırıyorlar anlamadım.
  12. Itonlyconcernsme

Razer blackshark v2 pro 2023 aldım iyi mi?

Aynı kulaklık var bende kronik olmasına katılmıyorum. Titiz kullanırsan bir b0k olmuyor. Bence çok iyi kulaklık. ucuza almışsın bir de. Ayar konusunda yardımcı olabilirim dmden yazarsan.
  13. Itonlyconcernsme

Yardım MağaraJAM25 Oyunumu değerlendirir misiniz?

İltifat sayıyorum.:D
  14. Itonlyconcernsme

Discord bozuldu gibi bir şey oldu

Onla alakası olmaz veri çalındı sadece
  15. Itonlyconcernsme

Yardım MağaraJAM25 Oyunumu değerlendirir misiniz?

Turbowarp kullandık. Yorumunu bekliyorum.
Geri