Hayır bilgisayarın başında değilken pc açıkken de oldu
1784226983
Hocam iki akım korumalı birbirine bağlanmaması gerekiyormuş teke düşürdüm hatta bir prizin topraklama ömrü bitmiş sadece akım koruması çalışıyormuş onu iptal ettim böyle deniyorum şimdi.
2 Akım korumları var birisi 4 5 yıldır kullanıyorum diğeri 1.5 2 yıl oldu. Pc ve monitör bir prizde o prizi de diğer prize takıp uzatıyorum. Şuan pcden yazıyorum kapandıktan 1 saat sonra açtım şuan çalışıyor. Bence elektrik hattı ısınıyor olabilir Diyarbakırdayım çok sıcak. Ama Diyarbakır hep...
7 8 yıldır aynı evdeyim 3 4 yıldır bu pcdeyim. Dün 2 3 saat pcde takıldım video falan izledim sigorta attı. Gittim açtım tekrar pc geçtim 30 sn sonra yine attı, bu sefer açtım bekledim pcyi açmadan atmadı. Bir kaç şeyi çıkardım taktım pcyi açıp tekrar denedim yine 5 10 dk sonra sigorta attı. O...
4 5 dakika oynayıp aniden elektrik kesiyordu bende de 4 5 oyunda, nisan ayından beri 51 kez kernel 41 hatası aldım. Farklı psu taktım sıcaklıklar normal test yapınca pc kapanmıyor sadece oyunda kapanıyor, geçen bilgisayarın camını ve arkasını söktüm hava üfledim şuan düzelmiş gözüküyor...