Itonlyconcernsme isimli üyenin son içerikleri

1. Itonlyconcernsme

20 Bin TL Telefon Önerisi

Samsung A36
  2. Itonlyconcernsme

Bilgisayarım Rastgele Donuyor Düğmesinden Kapatmak Zorunda Kalıyorum

Sorun gpu veya cpu dan kaynaklı değil. Diğer parçalara bakacağım.
  3. Itonlyconcernsme

Yardım Kulak Üstü Kulaklik - 4 Secenek Arasinda Kaldim??

X9 daha iyi olur o zaman ben onu bilmiyordum.X9 kumaş pedler yedek olarak çıkıyormuş oda çok iyi.
  4. Itonlyconcernsme

Yardım Kulak Üstü Kulaklik - 4 Secenek Arasinda Kaldim??

Kablolu almanı önermem, yazdığın modellerde atk neptune n9 pro alınıp geçilir.
  5. Itonlyconcernsme

Redditte bir konuya denk geldim çoğu kişi bu sorunun eski harddisklerin pcde olmasından kaynaklı olduğunu söyledi. PCde 6 disk var 2 harddisk olmak üzere 1i sağlıkk durumu sarı ve 05 olarak yani fiziksel motoru kötü durumda. Bu sebep oluyor olabilir ama c diskim m2 ssd.
  6. Itonlyconcernsme

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım uzun zamandır bazen 2 hafta olmuyor bazen her gün oluyor rastgele donuyor. Donduğu zaman youtubeda video izliyor,dizi izliyor veya oyun oynuyor şekilde başıma geliyor. Pc donuyor tuşlar çalışmıyor, bilgisayarın düğmesine basılı tutarak hallediyorum. Eskiden ses...
  7. Itonlyconcernsme

Pc İçin Oyun Kolu Ne Önerirsiniz Bütçe 1500

https://www.gaming.gen.tr/urun/815625/thunderobot-g30s-te-edition-white-hall-effect-tmr-kablosuz-gamepad/
  8. Itonlyconcernsme

20.000tl Sanal Gerçeklik Gözlüğü Önerisi

Monitörle kıyaslamak yanlış çünkü direkt gözünün dibine geliyor ekran ve düşük çözünürlük rahatsız eder ben 3 ile bile bazen düşük görüntü alıyorum
  9. Itonlyconcernsme

Drift yani kolun içindeki analog mekanizması zamanla aşınıyor ve örneğin karakter kendi kendine yürüyor kendi kendine dönüyor bu normal gamepadlerde de olan bir şey. 3 te de 3s te de bunu yaşarsınız zamanla. 2.el 3 bulup almak daha mantıklı.
  10. Itonlyconcernsme

1000 TL Civarı Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Havit önermem. Bizzat deneyimledim kulakta duruşu rahatsız edici. Bu fiyata çok konfor yok ama önerdiğim model konforlu.
  11. Itonlyconcernsme

500 TL Civarı Oyuncu Mousepad Önerisi

Seçtiğiniz model bu fiyata en iyisi
  12. Itonlyconcernsme

1000 TL Civarı Oyuncu Kulaklığı Önerisi

İndirim kovalayıp razer blackshark v2x alabilirsiniz. Şuan 2000 civarı fakat dönem dönem 1500e düşüyor.
  13. Itonlyconcernsme

Hocam eğer pc ile birlikte steam vr oyunları oynamak falan isityorsan virtual desktop uygulamasını da alman lazım meta storedan.Eksileri söyleyeceğim sadece 3S Görüntü kalitesi pek tatmin etmeyebilir, kollar bir süre sonra drift yapmaya başlıyor çözüm için kolu söküp parça değişmek lazım...
  14. Itonlyconcernsme

Scyrox V6 Hz Hakkında

Önceden donmayıp şimdi donması garip ama belki oynadığınız oyundaki ayarlar değişmiş veya gelen güncellemelerle oyun ağırlaşmış olabilir.
  15. Itonlyconcernsme

Yardım Bütçe Sınırı Yok Gamepad Lazım?

Kral bende çakma xbox 360 kolu var trendyoldan almıştım 2 3 yıl oldu içini açtım bozdum hafif cihazı. Yeni bir şey baktım 1400 tl altı alacağım her gamepad neredeyse benim kolla aynı. 2000 TL'ye çıktığımda GuliKit ES PRO gördüm çok beğendim ama 2000 tuzlu geliyor bana sadece 1 2 oyun için...
Geri