itravel5 isimli üyenin son içerikleri

1. itravel5

Razer BlackShark V2 X vs SteelSeries Arctis Nova 1X

Bu iki kulaklık arasında kaldım. İkisi de çok iyiler, steelseries çok ergonomik ve rahat geldi (ses kalitesini deneyimleyemedim). Razer'ı da denedim alıcı gözle olmasa da ve onun da ses kalitesi iyiydi. Sizce ne yapmalıyım? Önerilerinize açığım. Uzun ömürlü bi kulaklık olsun istiyorum, müzik de...
  2. itravel5

Bulgaristan'dan PS5 Slim Cd Version Almak

Haftaya Bulgaristan'a gideceğim ve belirttiğim PS5'i almak istiyorum, önceden gidip alanlar tecrübelerini yazarsa sevinirim. Birkaç sorum var: 1. nereden almamı tavsiye edersiniz? 2. alırken nelere dikkat etmem gerekiyor? 3. tax free işlemleri nasıl oluyor? 4. ve son olarak da ne kadarlık bir...
  3. itravel5

Samsung Galaxy A55 vs Nothing Phone 2a

Akşamüstü bi başlık açmıştım, o başlıktan sonra seçeneklerimi bu 2 telefona kadar indirdim. Hangisini almamı neden tavsiye edersiniz?
  4. itravel5

Samsung Galaxy A55 vs Xiaomi Redmi Not 14 Pro

Honor 200 ve Nothing Phone 2A kullananlar tecrübelerini aktarabilir mi
  5. itravel5

Samsung Galaxy A55 vs Xiaomi Redmi Not 14 Pro

Şuanda Xiaomi Redmi Not 8 kullanıyorum ancak iyice eskidi(5 sene oldu). Şuan önümde bu iki seçenek var. Tavsiyelerinize açığım. Telefonu kullananlar cevap verirse sevinirim. İyi günler, iyi sosyaller.
  6. itravel5

Windows 10 mu 11 mi ?

Sistemim 12 GB ram(4 ü 2400 mhz 8i 2666 anakart destekliyor) İntel i5 7500(Sanırım) 240GB Ssd 1TB Hdd Amd radeon r5 230 series ekran kartı Anakartı bilmiyorum. Bu sistemle win 11 nasıl çalışır ve genel olarak hangisi?
  7. itravel5

Çözüldü✓ Harddiskteki verileri nasıl kurtarırım?

Formatı Raw oldu 1707585371 Arkadaşlar sorunu çözdüm gibi şuan.Diskdigger adlı programla tarattım ve dosyaların çoğunu buldu hala arıyor ancak bulucak gibi.
  8. itravel5

Çözüldü✓ Harddiskteki verileri nasıl kurtarırım?

1TB lik bir harddiskim vardı içinde on binlerce resim ve video vardı, içine resim atarken bozuldu.Kurtarmam için ne yapmam lazım?(Not:İlk defa konu açıyorum, bir hatam varsa bildirin.)
Geri