tekel kavramı yanlış, ben ürünlerine laf etmiyorum zaten kaliteli bileşenler ve donanıma sahip fakat yaşadığın bir problemde asusta muhattap bulamazsın bilgin olsun hakkını yerler. Teknolojik bir ürün alırken hiçbir zaman %100 güvenemezsin kimseye zaten en kralı ayıplı ürün yollar en dandiği...
Asustan bir şey almayın fabrikasyon kusurlu ürün yolladılar servise gönderdim anakart üzerinde hasar oluşmuş(benden kaynaklı değil) diyip iade raporu kesmediler. Müşteri memnuniyeti diye kendilerini kandırıp bir de ücretli işlemi ücretsiz yaptık diyorlar. Bir sıkıntı yaşadığınızda çözmezler.
adı üstünde ikinci el satıcı kurumsal bi satıcı değil adam kendisinin memnun olduğu fiyata bırakmak ister, geçen 4200e koyduğum anakarta lavuğun teki 2500 olur mu yazmış bu tarz dengesiz tekliflere verilecek cevap belli
Kar edeceğini düşünmüyorum dediğin marka abd ve avrupada bu ürün bazında en fazla satış yapan marka. Direkt pazar lideri yani milyonlarca satışı vardır.
hocam sorunun işlemci kaynaklı olduğunu tespit ettim turbo kapattığımda sorunsuz şekilde kullanıyorum yani işlemciyi 3.70ghzde kullanmak zorunda kalıyorum. İade edeceğim.
Tamam biz uyaralım insanları.
Bu arkadaş zaman zaman bilgisi olmamasına ve takip etmemesine rağmen bazı konularda yanlış bilgilendirme yapabiliyor konularında ve mesajlarında bunun bilincinde olarak dikkate alınız. :)
Banın yanlış bilgilendirmedendi korkma yanlış yapmaktan yapmışsındır kimse seni yanlış yaptın diye yargılamaz sen yanlışını kabul etmeyen herhangi bir adamsın..
Amd rx 9070 9070xt bu zamana kadar yerli fiyatla yurt dışına göre hep daha ucuz satıldı yurtdışı fiyatlandırması bizim ülkemizdekinden fazlaydı fiyat şişirip indirimle satma işini o ürünlerde görmedik takip etmediğin için sadece hebele hübele en ucuz fiyatı ne diye baktığın için bilmiyorsun belli ki