Tamam biz uyaralım insanları.
Bu arkadaş zaman zaman bilgisi olmamasına ve takip etmemesine rağmen bazı konularda yanlış bilgilendirme yapabiliyor konularında ve mesajlarında bunun bilincinde olarak dikkate alınız. :)
Banın yanlış bilgilendirmedendi korkma yanlış yapmaktan yapmışsındır kimse seni yanlış yaptın diye yargılamaz sen yanlışını kabul etmeyen herhangi bir adamsın..
Amd rx 9070 9070xt bu zamana kadar yerli fiyatla yurt dışına göre hep daha ucuz satıldı yurtdışı fiyatlandırması bizim ülkemizdekinden fazlaydı fiyat şişirip indirimle satma işini o ürünlerde görmedik takip etmediğin için sadece hebele hübele en ucuz fiyatı ne diye baktığın için bilmiyorsun belli ki
koparma ya zaten zam olacak diyen benim 1.5 ay önce, sen 10 gün sonra 2 tane ekran kartı 30kya satıldı diye kendine pay çıkarıyosun piyasa fiyatına zam gelecek diyorum ben bu saatten sonra asla 30kya bunu alamazsınız mı diyorum. Okuduğunu anlamakta sıkıntı yaşıyorsun bir ürün indirimli şekilde...
güzel kardeşim sen 1 ay önce 30kya düşerse özür dileyecek misin diyorsun ürünün normal fiyatının 25-30k aralığında olması gerektiğini savunuyorsun, ekran kartlarının fiyatının artacağı apaçık ortadayken insanları düşecek diye yönlendiriyorsun indirim olması ürünün o fiyatta olduğu anlamına...