itsArmando isimli üyenin son içerikleri

1. itsArmando

🔥İndirim Asus Nakit İade Kampanyası 28.09 Tarihine Kadar

başka markalarda müşteri hizmetlerinin desteğine ihtiyacım olmadı yeterli bilgim yok o konuda.
  2. itsArmando

🔥İndirim Geıl Orıon V Rgb 32gb (2x16gb) Ddr5 5200mhz Cl38 18.974₺ 6 Taksit İmkanı

Yine bir ram konusu oturduk bekliyoruz kaosun çıkmasını.
  3. itsArmando

tekel kavramı yanlış, ben ürünlerine laf etmiyorum zaten kaliteli bileşenler ve donanıma sahip fakat yaşadığın bir problemde asusta muhattap bulamazsın bilgin olsun hakkını yerler. Teknolojik bir ürün alırken hiçbir zaman %100 güvenemezsin kimseye zaten en kralı ayıplı ürün yollar en dandiği...
  4. itsArmando

Asustan bir şey almayın fabrikasyon kusurlu ürün yolladılar servise gönderdim anakart üzerinde hasar oluşmuş(benden kaynaklı değil) diyip iade raporu kesmediler. Müşteri memnuniyeti diye kendilerini kandırıp bir de ücretli işlemi ücretsiz yaptık diyorlar. Bir sıkıntı yaşadığınızda çözmezler.
  5. itsArmando

🔥İndirim Geıl Orıon V Rgb 32gb (2x16gb) Ddr5 5200mhz Cl38 18.974₺ 6 Taksit İmkanı

adı üstünde ikinci el satıcı kurumsal bi satıcı değil adam kendisinin memnun olduğu fiyata bırakmak ister, geçen 4200e koyduğum anakarta lavuğun teki 2500 olur mu yazmış bu tarz dengesiz tekliflere verilecek cevap belli
  6. itsArmando

🔥İndirim Shark Ninja Nc300eu 7in1 Dondurma Makinesi 3 Adet Dondurma Kabı 9599 TL

Kar edeceğini düşünmüyorum dediğin marka abd ve avrupada bu ürün bazında en fazla satış yapan marka. Direkt pazar lideri yani milyonlarca satışı vardır.
  7. itsArmando

🔥İndirim Shark Ninja Nc300eu 7in1 Dondurma Makinesi 3 Adet Dondurma Kabı 9599 TL

her şeyin bir alıcısı vardır
  8. itsArmando

❌İndirim Bitti! Amazonda Legoda Gecerli 2000e 400 İndirim

"Amazonda Legoda"
  9. itsArmando

Kernel Power 41 Hatası ve Çözüm Arayışları

n11 üzerinden gamercenter satıcısından aldım yaklaşık 2 ay önce almıştım. Kusurlu ürün olduğu için garanti kapsamında iade talep edeceğim.
  10. itsArmando

❌İndirim Bitti! Razer Cobra Pro 1449 TL Amazon/Teknorya

5 yıldır kullanıyorum güzel mouse bi tık ağır
  11. itsArmando

Kernel Power 41 Hatası ve Çözüm Arayışları

hocam sorunun işlemci kaynaklı olduğunu tespit ettim turbo kapattığımda sorunsuz şekilde kullanıyorum yani işlemciyi 3.70ghzde kullanmak zorunda kalıyorum. İade edeceğim.
  12. itsArmando

🔥İndirim Ryzen 5 7500f - RX 9070 XT - 1 Tb SSD - 850w Beyaz Kasa Sistem 68.325 TL

Tamam biz uyaralım insanları. Bu arkadaş zaman zaman bilgisi olmamasına ve takip etmemesine rağmen bazı konularda yanlış bilgilendirme yapabiliyor konularında ve mesajlarında bunun bilincinde olarak dikkate alınız. :)
  13. itsArmando

🔥İndirim Ryzen 5 7500f - RX 9070 XT - 1 Tb SSD - 850w Beyaz Kasa Sistem 68.325 TL

Banın yanlış bilgilendirmedendi korkma yanlış yapmaktan yapmışsındır kimse seni yanlış yaptın diye yargılamaz sen yanlışını kabul etmeyen herhangi bir adamsın..
  14. itsArmando

a620 en giriş anakart. 110-120bin fiyat aralığı da fazla bence 9070xt için daha uyguna toplayabilirsin
  15. itsArmando

Amd rx 9070 9070xt bu zamana kadar yerli fiyatla yurt dışına göre hep daha ucuz satıldı yurtdışı fiyatlandırması bizim ülkemizdekinden fazlaydı fiyat şişirip indirimle satma işini o ürünlerde görmedik takip etmediğin için sadece hebele hübele en ucuz fiyatı ne diye baktığın için bilmiyorsun belli ki
Geri