itsburberry isimli üyenin son içerikleri

1. I

Üniversite İçin Laptop Önerisi

70 bin 80'i de zorlayabiliriz laptop önerisi alabilir miyim üniversite için. oyun oynayanda birisiyim hem oyun hem üniversite için
  2. I

En Hızlı Kargo Hangisi

Arkadaşlar yarın(çarşamba) kargoya birkaç dosya vericem. Istanbulda yaşıyorum ve ankaraya gitmesi gerekiyor. En En ama en hızlısı hangisi ve cuma saat akşam 6 (18.00) ya kadar yetişir mi.
  3. I

En Hızlı Kargo Hangisi

chat gpt ye sordum ups express diyor ben daha önce hiçbirini kullanmadım bilmiyorum herkes farklı bir şey söylüyor
  4. I

En Hızlı Kargo Hangisi

Arkadaşlar yarın(çarşamba) kargoya birkaç dosya vericem. Istanbulda yaşıyorum ve ankaraya gitmesi gerekiyor. En En ama en hızlısı hangisi ve cuma saat akşam 6 (18.00) ya kadar yetişir mi.
  5. I

Nvidia App kayıt yapmıyor

Ekran kartım 3060 ve genellikle oyunlarda anında yeniden oynatmayı kullanıyorum nvidia app üzerinden(alt+z ile) . Birde kayıt diye seçenek var kaydı başlatabiliyorsunuz fakat normalde çalışıyordu dün denediğimde basıyorum kayıta anında direk kapanıyor kendisi. yani hiç basılmamış gibi oluyor...
  6. I

Discord Nitro Ödemesi Kabul Etmiyor

Discord şuan 1 aylık ücretsiz nitro veriyor . Bende almak istiyorum bilgilerimi giriyorum daha sonrasında ülke adres posta kodu o kısımları sallıyorum ardından ileri diyorum ama sonrasında onaylamıyor. Türkiyede yasak biliyorum bende goodbyedpi ile giriyorum discorda. Internete baktığımda...
  7. I

Mikrofonum çalışmıyor

varsayılan olarak zaten ayarlı
  8. I

Mikrofonum çalışmıyor

Logitech G pro X kulaklığını kullanıyorum ve normal çalışırken bugün çalışmadığını fark ettim hiçbir yerde çalışmıyor. Discordda denedim kendi uygulamasında denedim(ghub), driverlarım güncel, windows güncelleştirmesi de yok, yani bozulmadığına eminim ama nedenini blimyorum
  9. I

Logitech G Pro X Kablolu kulaklık mikrofon sorunu

yok geçiş olmuyor. Mikrofonu kablonun üstündeki tuştan kapatıp açınca oluyor sıkıntı onu tekrar dile getireyim. Normal atıyorum dc de kapatıp açsam bir şey olmuyor
  10. I

Logitech G Pro X Kablolu kulaklık mikrofon sorunu

Merhaba bugün farkettiğim bir sorundan bahsetmek istiyorum. Arkadaşım discord'dan beni sesli olarak aradı ve bende katıldım. Naber falan dedim fakat sesim hiç bir şekilde gitmiyordu. Bende acaba sesim kapalı mı dedim(logitech'in kablosunun orda bir tuş var açıp kapatabiliyorsun mikrofonu)...
  11. I

en iyi ücretsiz virüs programı öneriniz var mı

en iyi ücretsiz virüs programı öneriniz var mı
  12. I

fortnite acılmama sorunu

dosyaları doğrulamayı denedin mi?
  13. I

Cs2 de kasa fiyatları artar mı sizce yoksa şimdi direk satayım mı kasaları?

sizce artar mı yoksa direk satayım mı
  14. I

Lütfen yardım edin hızlı

Arkadaşlar evde topraklama ykkmuş sadece benim pc nin takıldığı prize yaptırdık topraklama yı yani tanıdık yaptı. Şimdi çoğu kişi şey diyo bir şey olursa tüm gücü o prize verickemiş ve pc yanabilirmiş. Bu yüzden bizdede 1 tane akım korumalı uzatma kablosu var. Pc yi bu akım korumalı uzatmaya...
  15. I

pc kendini resliyor sadece valorantta

arkadaişar pc kendini resliyor ama bu sadece valorant girdiğimde oluyor anlamadım valoranta giriyorum oyuna tam başlarken birden pc kendine res atıyor başka hiçbir şeyde olmuyor . bir kere res attıktan sonra rahatça oynamaya devam edebiliyorum. Nedeni valoranttan dolayı mıdır? Virüs taraması fln...
Geri