hocam bilgisayarı açar açmaz valorant girdim. oyundayken ekran geldi bi anda ve geri sayıma başladı. tüm tuşları her şeyi aktif kullanabiliyorum ama masaüstüne geldiğimde bembeyaz bir ekran, kırmızıyla geri sayım vardı 10 dakikalık. 7. dakikada ekrandaki yerleri rastgele zoomlayıp mouse...
Valodaydım bi anda beyaz ekran geldi hiçbir ikon gözükmüyor, kırmızı renkte 10 dakikadan geri sayım başladı, 7. dakikada zoomladı ekranı mouse hareketleri karıştı falan. Alt tab vs atabiliyorum kullanabiliyorum bilgisayarı ama sıkıntıyı merak ettim yeniden başlattım şuan çözüldü sorun. Avastta...
2K Monitör alıp dilerseniz 720p'de bile kullanabilirsiniz. Windows'un kendisinden de oynadığınız oyunun içinden de çözünürlüğü 2K veya 1080p olarak değiştirebilirsiniz. Ekran kartınız 2K için uygun o sebeple ilerde de 2K kullanabilmek için biraz paraya kıyıp 2K almanızı tavsiye ederim.
https://www.incehesap.com/atlantic-v2-tavsiye-sistem-fiyati-41389
2 yıl RX 6700XT R5 5600 kullanıp 1 ay önce kadar bu sisteme geçiş yaptım, sistem her açıdan on numara uzun vadeli düşünüyorsan harika bir tercih olur çünkü Intel ekran kartı piyasasında daha yeni olduğu için bazı popüler olmayan...
DeepCool CG540 kasasının kendi PSU'su, 650W 80+. Böyle kullanırsam sorun çıkar mı? Anakartın kondansatörü patlaşmıştır demiştiniz PSU ile ne alakası var çözemedim
Öyle bi anda patlar mı bilgisayarı 1 senedir düzenli kullanıyorum ve bu sabah açtım 30 saniye sonra dediğim gibi psss diye bi ses geldi. Patlayıp patlamadığını nasıl anlayabilirim? Bilgisayar bu hâlde açılır mı?
Sanki balon sönme sesi gibiydi psssss diye bianda kasadan ses geldi. Bilgisayar kapanmadı görüntü gitmedi ama ben nolur nolmaz diye direk kapadım çünkü kötü bir koku da geldi. Yanık gibi değildi ama hoş değildi. Kasayı çıkardım şuan içini açıcam sizce sorun ne olabilir ne yapmalıyım, tekrar...