Hocam onu gördüm sesten yana problemim yok bazıları da sesi var evet ama o kadarda çok değil çok sesiz alanda çok belirgin oluyor vesaire demiş.
1781900165
hocam eğer 1 1.5k daha fazla ver şunu al daha iyi olur dediğiniz marka model varsa onu alırım ama yok derseniz 2k a ocypus alacağım
Sağolun hocam valla kafa ütülediysem kusura bakmayın tekrardan anakartı aldım psu da aldım şimdi kasayı sipariş edeceğim 360 desteği var diyor ocypus sıvı soğutmayı da alacağım sanırım sıvı soğutmada ocypusun üstüne çıkmak için 5k falan gözden çıkarmamız lazım
hocam kasa hoşuma gitti psu anakart falan uyuyor fiyatta dediğiniz gibi güzel onu alırım ben
1781899830
hocam bu kasa fanlı geliyor değilmi fansız diye bir ibare göremedim ama
Hocam
r7 7800x3d
anakart şimdi aldığım sizin söylediğiniz
ram 2x 16gb patriot cl30 6000mhz
ekran kartı 5070 ti tuf white
m2 ssd indirimden aldım Kioxia 1tb
birde sıvı soğutma alacağım oda gene sizin söylediğiniz Ocypus olacak sanırım eğer kasa psu ya çok para gitmezse onu imkan olursa bi tık...
sağolasın hocam alıyorum bende bu anakartın ve 360 soğutucunun sığacağı bir kasa var mı lianli kasası var gözüküyor ama sığar mı iyi mi bilemedim lianli powerı var bide onu düşünüyorum beyaz o da
Hocam colorfula bakıyorumda bir şey soracağım sistem parçalarımla uyumlu olur mı sıkıntı çıkarır mı yani kağıt üzerinde tabii ki ekran kartı işlemci ssd için yeterli fakat uyumluluk açısından ramlerle vesaire olsun çökmeler mavi ekran hataları vesaire yaşar mıyım bazı anakartlarda bu durumların...
Hocam başka var mı anakart öneriniz indirimden ben https://pckolik.com.tr/urun/B650-EAGLE?ref=akakce&v=1.63 bunu almayı düşünüyordum,
https://www.incehesap.com/asus-b650e-max-gaming-wifi-w-amd-am5-b650-soket-ddr5-8000-ocmhz-atx-gaming-anakart-fiyati-84170/ indirimden de bunu buldum sistemi beyaz...
Arkadaşlar gaming gecesi indiriminden almayı düşünüyorum iyi mi yeterli mi cevaplarsanız sevinirim.
Power
M2
Anakart
Fiyatından dolayı anakartıda Anakart2 bunu almayı düşünüyordum sistem beyaz olacağı için fikir değiştirdim ama daha f/p öneriniz varsa bekliyorum.
Sistemin sığacağı bir kasayada...
Anladım hocam çok teşekkürler attığınız msi beyaz gri olan anakart güzel duruyor peki attığınız diğer eagle modelleri mi yoksa msi mı onun için varmı denecek bişey çünkü eğer eagle daha iyiyse renge takılmadan onu alabilirim. Diğer beyaz olanda çok güzel tam beyaz ama bütçemi aşıyor biraz...