https://www.itopya.com/dragon-5060t-v10-amd-ryzen-5-7500f-msi-geforce-rtx-5060-ti-8gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-_h30689
Anakart ssdi ve rami değiştirerek 54k gibi bir fiyata alınabiliyor taksit mevzusunu bilmem ama bu daha iyi ekstradan sıvı soğutucu eklersen 55k ya alırsın
Hocam discord steam fark etmiyor her yerde böyle oraların ayarıda normal. windows üzerinden ses ayarlarıma bakıyorum neyi denersem deneyeyim düzelmiyor.
1778075610
Hocam açık zaten fakat ses sekmesi yaşamıyorum masaüstündeki sesi direk iletiyor karşıya öyle dipten gelen bi ses falan değil yani...
Hocam ayarlar normal razerin 7.1 yazılımı vardı kaldırım tekrar yükledim vesaire düzelmedi zaten kulaklık mikrofon normal çalışıyor, arkadaşlarla konuşurken video izliyorum mesela videonun sesi onlarada gidiyor ama bu ses sekmesinden kaynaklı değil bi kaç kişi daha konu açmış geçmiş zamanda ama...
Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi kulaklığın üzerinde mikrofon kapama tuşuna basınca benim sesim kesinlikle gitmiyor fakat youtubeden bir müzik açayım veya herhangi bir yerden bişey açayım o ses karşı tarafa gidiyor steam sesli aramada da böyle dc de de böyle anlam veremedim ilk başta...
Arkadaşlar 5.500 bütçem var 2. monitör almak istiyorum ve bir tane de monitör standı
Monitör standı için bunu düşündüm
https://www.akakce.com/monitor-standi/en-ucuz-north-bayou-nb-f80-17-30-lcd-led-monitor-tutucu-kol-amortisorlu-vesa-monitor-standi-fiyati,1479274814.html
en ucuz olanını...
Arkadaşlar merhaba Ryzen Master uygulamasını araştırdım fakat uygun bir sonuç bulamadım. OC auto, All core Curve Optimizer yaptım fakat böyle mi olması gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar sistemim imza bölümünde yazan sistem işlemcime OC yapmayı düşündüm fakat yapmak mantıklı olur mu, eğer olursa nasıl yapacağım bana yardımcı olacak birisi varsa çok güzel olur. Yapma sebebim oyunlarda daha yüksek fps almak genel olarak OC dışında ayar önerisi vesaire...
o da geldi aklıma hocam ama araştırdım sığıyor sanırım gaming gende soran da olmuş, gaminggen uyumlu diye cevap vermiş birde ben sordum şimdi detaylıca bakalım duruma göre alacağım. Ama hala acaba 2-3 derece 2-3 derecedir diyip phantom spirit mi alsam yoksa attığımı 1800tl ye mi alsam bilemedim...
hocam ramlerin boyutu 42mm acaba çok problem olur mu yani yan kapağın kapanmayacağı kadar dışarda dururmu. Bazı satış platformlarındaki yorumları okudum 160mm lik kasaya çok rahat bi şekilde bi fanı yukarda olarak sığıyor diye yazmışlar ama.
https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-6-x-6mm-isi-borulu-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Hocam bu daha uygun o yüzden bunu almayı düşünüyorum fakat boyutu 155mm benim kasam 160mm destekliyor ramlere değeceği...
Hocam trendyolda bir satıcı da 2.5k ya satılıyor fakat benim bütçem 2k aslında 500 tl daha ayarlayabilirim fakat merak ettiğim şu çok ciddi bir fark varmı anladığım kadarıyla ikisi de F/P ürünü sadece sizin dediğinizde 1 boru fazladan var.
Arkadaşlar merhaba sistemim imza'da bulunan sistem. Stok Fan kullanıyorum ve bu yüzden fanı değiştirmek istiyorum bütçem max 2k Önerilerinizi bekliyorum.
Açtığım bi konuda arkadaş bunu...