İts'V isimli üyenin son içerikleri

1. İts'V

Red switch klavye önerisi

Merhabalar membran klavyem vardı üzerine su döktüm bozuldu %80 red switch klavye arıyorum çok bütçem yok acil ihtiyacım var max 1250
  2. İts'V

Zombie army trilogy alınır mı

3. İts'V

Zombie army trilogy alınır mı

Hocam arkadaş gurubun varsa kessinlikle bir şans vermelisiniz aksi takdirde pek sarmayabilir.
  4. İts'V

Feign oyunu için oyuncu arıyorum (steam)

ekledim hocam
  5. İts'V

Feign oyunu için oyuncu arıyorum (steam)

Merhabalar Feign oyunu için ekip arıyoruz 2 kişiyiz yaşlarımız 16 steam ısmınızı bırakmanız yeterlı teşekkürler
  6. İts'V

Acil kulaklık önerisi

1600 tl ye aşırı bir kalite ebklentim yok doğrusu bir bakacağım teşşekürler
  7. İts'V

Acil kulaklık önerisi

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-7-1-fuxi-h7-rgb-kablosuz-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,863734107.html beyler bu da iyi gibi sanırım bunu alacagım fıkrı olan varmı ?
  8. İts'V

Acil kulaklık önerisi

hocam maglesef cok ihtiyaçlarım var o butceye cıkmama tessekur ederım 1755126453 benımde aklımda h2002p var iyi mi? sizce ?
  9. İts'V

Acil kulaklık önerisi

hocam yorumlara baktım bi hepsiburada'dan yorumlar pek iç açıcı gelmedi link varmı ?
  10. İts'V

Acil kulaklık önerisi

İyi geceler, Herkese selam, 1300–1400 TL bütçem var ve iyi bir oyun kulaklığı arıyorum. Hem oyunlarda net ses, hem de konforlu kullanım önemli. Mikrofon kalitesi de tercihim. Bu fiyat aralığında en iyi seçenekler hangileri sizce? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler
  11. İts'V

Spider man Miles-Morales save dosyası

Beyler selam konuya direkt gireyım başlıktakı spider man oyunu ıçiin %14 ve ya %18 save dosyası bulmam lazım mümkünmüdür ?
  12. İts'V

Valorant updateden sonra açılma sorunu

20 agustosa kadar ban yedım ya su yuzden cok sıkıntı durum
  13. İts'V

haklısınız hocam tesskür ederim
  14. İts'V

arkdaslarım yasamıyo ama
  15. İts'V

beyler ue5 e gectıkten sonra valoran bazenajan secımınden sorna cılmıyor sıstem amd ryzern 5 5600 amd radeon 7700 xt 32 gb ram lufen cozum onerın sıl yukle yaptım duzelmedı drıverlar guncel
Geri