İts'V isimli üyenin son içerikleri

1. İts'V

Öneri RX 6800 mü rx 7700 xt mi(ikinci el)

Hocam kessinlikle 7700 xt almanizi oneriyorum.
  2. İts'V

Dual Boot (2. Windows) açıp crack oyun oynamak

Selamlar, Bilgisayarıma dual boot ile 2. bir Windows kurmayı düşünüyorum. Amacım ana sistemime zarar gelmesin diye crack oyunları 2. Windows’ta kurup oynamak. Ama merak ettiğim şey şu: 2. Windows virüs kaparsa ana Windows’a da bulaşır mı / dosyalarımı etkiler mi? Aynı SSD’de ayrı bölüm...
  3. İts'V

RX 7700 XT – Arada Donma / Kapanma – Garanti mi Tamir mi?

hocam son 2-3 gündür
  4. İts'V

görünür bir şey yok hocam
  5. İts'V

Konu: Merhaba, yaklaşık 6–7 ay önce toplama bir PC aldım. Ekran kartım RX 7700 XT. PC alındıktan yaklaşık 3 ay sonra kasanın içine sıvı döküldü. Kuruması için beklettim, ertesi gün sistem çalıştı ve uzun süre sorun çıkarmadı. Dün Fortnite oynarken AMD sürücü hatası verip çöktü. PC’yi yeniden...
  6. İts'V

Red switch klavye önerisi

Merhabalar membran klavyem vardı üzerine su döktüm bozuldu %80 red switch klavye arıyorum çok bütçem yok acil ihtiyacım var max 1250
  7. İts'V

Zombie army trilogy alınır mı

8. İts'V

Zombie army trilogy alınır mı

Hocam arkadaş gurubun varsa kessinlikle bir şans vermelisiniz aksi takdirde pek sarmayabilir.
  9. İts'V

Feign oyunu için oyuncu arıyorum (steam)

ekledim hocam
  10. İts'V

Feign oyunu için oyuncu arıyorum (steam)

Merhabalar Feign oyunu için ekip arıyoruz 2 kişiyiz yaşlarımız 16 steam ısmınızı bırakmanız yeterlı teşekkürler
  11. İts'V

Acil kulaklık önerisi

1600 tl ye aşırı bir kalite ebklentim yok doğrusu bir bakacağım teşşekürler
  12. İts'V

Acil kulaklık önerisi

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-7-1-fuxi-h7-rgb-kablosuz-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,863734107.html beyler bu da iyi gibi sanırım bunu alacagım fıkrı olan varmı ?
  13. İts'V

Acil kulaklık önerisi

hocam maglesef cok ihtiyaçlarım var o butceye cıkmama tessekur ederım 1755126453 benımde aklımda h2002p var iyi mi? sizce ?
  14. İts'V

Acil kulaklık önerisi

hocam yorumlara baktım bi hepsiburada'dan yorumlar pek iç açıcı gelmedi link varmı ?
  15. İts'V

Acil kulaklık önerisi

İyi geceler, Herkese selam, 1300–1400 TL bütçem var ve iyi bir oyun kulaklığı arıyorum. Hem oyunlarda net ses, hem de konforlu kullanım önemli. Mikrofon kalitesi de tercihim. Bu fiyat aralığında en iyi seçenekler hangileri sizce? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler
Geri