Itzac isimli üyenin son içerikleri

1. I

Turabi Tişört Videosunu Bulamıyorum Yardım İçin Ss Bıraktım

@veneficus saolasın ama arkadaki şarkı bu değildi ya
  2. I

Turabi Tişört Videosunu Bulamıyorum Yardım İçin Ss Bıraktım

(Turabi Tişört Dalton Mahsum Arkada Şarkıya Eşlik ediyor) haftalardır aklımda ama bulunmuyor bi yardım ederseniz sevinirim
  3. I

Dalton Mahsun Turabi Tişört Videosu Yok Bulan Varsa Link Atabilirmi

Mahsumun bu videosu lazım ama bulamıyorum yazısız ve arkadaki şarkıyla olsun uzi falan vardı sanırım Günlerdir aklımda unutamıyorum orjinalini izlemezsem kafayı yicem bir ikikere gördüm de şimdi arıyorum bulamıyorum internetin içinde kaybolmuş LÜTFEN YARDIM EDİN KAFAYI YİCEM
  4. I

Hangisi daha mantıklı

Selam ürünler aynı anakart modelleri farklı ve bence Zodiak Silverı al derim
  5. I

Antimalware nasıl kapatılır ?

Arkadaşlar herkese merhabalar bu aralar oyun oynarken internetde gezinirken CPU nun gereksizyer %100 ünü kullanıdığını fark ettim.Antimalware windows defendır işlemciyi ve ramı çok kullanıyordu bende nasıl kapatacağımı araştırdım ama pek bi sonuç yoktu sadece kullanımını azaltıyoduk ama ben bir...
  6. I

A

Bcdses
  7. I

Bu monitörlerden hangisi alınır veya öneriniz varmı?

Kardeşim sana önerim lg yi al ıps panele sahip renkler daha güzel
  8. I

Format attıktan sonra ekran kartım bozuldu

Garantiye ver
  9. I

Razer Blackwidow ultimate

Merhaba yakın zamanda elime bir Razer Blackwidow Ultimate 2014 geçti fakat piyasasını bimiyorum yardım edermisiniz
  10. I

Pc nin fanları çalışıyor ama görüntü gelmiyor

Pek bilmiyorum ama bazı aksesuarların ışığı yanması ve bazılarının yanmamasından dolayı anakarta hasar gelmişdir diye düşünüyorum
  11. I

Format attıktan sonra ekran kartım bozuldu

ctrl shift win B yaptınmı ?
  12. I

Hangi marka mouse alınmalı

Bende rampage smx r63 glory var, 1.5 sene önce aldım hala kullanıyorum fps oyunlarında f/p ürünü diyebilir 2 makro 1 dpı tuşuna sahip,rgb ışıklara sahip.
  13. I

Valorant yeni hesapta kasıyor gibi

Eski hesabında şu not defteri olayını yaptınmı hani çözünürlük falan düşürme ?
  14. I

Yardım Üniversite için Laptop almak istiyorum

Oyun içinde kullanacakmısın laptopu?
Geri