IV Aseims isimli üyenin son içerikleri

1. IV Aseims

Öneri 5-7k Monitör Önerileri

Hala bakma şansım olmadı ama iki ürüne de swot yaparım. Hangisi ihtiyacımı çok daha iyi karşılıyor alırım buraya da edit geçerim. Çooook teşekkürler
  2. IV Aseims

Bir çok öneri geldi bı Samsung ve AOC senin önerdiğin hoşuma gitti. 1783457914 Senden bir kaç mesaj önce bir arkadaş daha önerdi bu monitörü. Eğer fhd kaldiriyorsa dediğin gibi listeme ekleyecegim zaten 2 tane düşündüğüm ürün var teşekkürler
  3. IV Aseims

Sistemim 2K değil maalesef.
  4. IV Aseims

Teşekkür ederim
  5. IV Aseims

Renk gösterimi iyi mi?
  6. IV Aseims

AOC nasıl peki?
  7. IV Aseims

Arkadaşın attığı 24 AOC ya da Lenovo 25-10 mantıklı bir tercih olur diye düşünüyorum dediklerinden sonra.
  8. IV Aseims

Var mi farklı bir öneriniz? AOC ve bu hoşuma gitti hatta AOC 27 düşünüyorum 24 ile 1k fiyat farkı var
  9. IV Aseims

Çok güzel özellikleri var ama idefix'e guvenebilir miyim bilmiyorum
  10. IV Aseims

Sistem özellikleri hemen altta yazıyor. Maalesef sistem 2k değil 1783371092 Ama ne hikmetse bazı oyunlarda piksel sorunu alıyorum da o da başka bir zamana
  11. IV Aseims

Hz olarak min 180 olarak belirledim. Şuanda Asus TUF'tan 23 inç bir monitör var. Asus olanı ikinci ekran olarak kullanacağım. Renk olarak canlı ve kaliteli göstersin bir mukabele parlaklıkta canlı olsun. İnç olarak 27'ye kadar açığım. Tepkime süresi de düşük olursa tadından yenmez. Öneriler için...
  12. IV Aseims

3500 TL Kulaklık Önerisi?

Kai Titanium Ultra alacağım gibi. 2.2k fiyatı var hem mikrofonu iyi hem sesi güzel gibi inceleme videolarından baktım.
  13. IV Aseims

renk olarak değil farklı bir kulaklık bildiğiniz var mı
  14. IV Aseims

pembe rengi çok cırtlak kalıyor hoşuma gitmedi alternatif var mı bildiğiniz
  15. IV Aseims

bunun renkleri satılmıyor kalmamış galiba bir tek rose rengi mevcut
Geri