HP Victus 16'larda genel olarak kronik bir Hall sensör sorunu var. Bende de bu sorun 3 ay önce başladı ve servise gönderdim. Anakart değişimi yapacaklarını belirtip işleme aldılar ve yurtdışından sipariş verdiler. Lakin bu biraz süre aldığı için 10 iş günü geçince kendilerinden yedek laptop rica...
Teşekkürler, genel olarak teknik bilgiler hakkında düşünceniz nedir? 5050'yi eleştirenler de görüyorum o sebeple HP'ye 5060'lı alternatif sunabilirler mi diye mail attım. Kötü bir ekran kartı mı?
Bizzat HP'den görüştüğüm müşteri temsilcisi iletti. Ürünün yeni çıkan ürün olduğunu, o sebeple henüz HP sitesinde yer almadığını belirtti.
Merhaba Rıdvan Bey,
Size iletilen model yeni üretilen üründür. Bu sebeple henüz arama sayfasında göremiyorsunuz.
OMEN Notebook
16-an0003nt
BQ1Z9EA#AB8...
Merhaba,
HP Victus 16 (16-S0023NT) Victus Dizüstü Oyun Bilgisayarı 16-s0023nt | HP® Türkiye laptopumu Hall sensörü sorunu nedeniyle servise göndermiştim ve birkaç kez git gel, tüketici hakem heyeti olayıyla beraber sonuç olarak muadil/yeni ürün konusunda anlaştık ve bana yeni çıkacak bir...