İvantheo isimli üyenin son içerikleri

1. İ

HV Victus 16 yerine teklif edilen bu muadil ürün mantıklı mı?

HP Victus 16'larda genel olarak kronik bir Hall sensör sorunu var. Bende de bu sorun 3 ay önce başladı ve servise gönderdim. Anakart değişimi yapacaklarını belirtip işleme aldılar ve yurtdışından sipariş verdiler. Lakin bu biraz süre aldığı için 10 iş günü geçince kendilerinden yedek laptop rica...
  2. İ

Ürün yeni üretildiği için henüz HP sitesinde olmadığını belirttiler. Bu sebeple sitelerinde çıkmıyormuş henüz.
  3. İ

Eyvallah hocam. O şekilde mail attım kendilerine. Cevaba göre 5050'yi kabul edeceğim.
  4. İ

Teşekkürler, genel olarak teknik bilgiler hakkında düşünceniz nedir? 5050'yi eleştirenler de görüyorum o sebeple HP'ye 5060'lı alternatif sunabilirler mi diye mail attım. Kötü bir ekran kartı mı?
  5. İ

Bizzat HP'den görüştüğüm müşteri temsilcisi iletti. Ürünün yeni çıkan ürün olduğunu, o sebeple henüz HP sitesinde yer almadığını belirtti. Merhaba Rıdvan Bey, Size iletilen model yeni üretilen üründür. Bu sebeple henüz arama sayfasında göremiyorsunuz. OMEN Notebook 16-an0003nt BQ1Z9EA#AB8...
  6. İ

Merhaba, HP Victus 16 (16-S0023NT) Victus Dizüstü Oyun Bilgisayarı 16-s0023nt | HP® Türkiye laptopumu Hall sensörü sorunu nedeniyle servise göndermiştim ve birkaç kez git gel, tüketici hakem heyeti olayıyla beraber sonuç olarak muadil/yeni ürün konusunda anlaştık ve bana yeni çıkacak bir...
Geri