IvBaldwin isimli üyenin son içerikleri

1. I

Gaming laptop önerisi rust

2 tane gaming laptop arasında kaldım rust için hangisi daha iyi 1.ASUS Rog Strix Scar AMD Ryzen™ 9 7945HX Mobile Processor (16-core/32-thread, 64MB L3 cache, up to 5.4 GHz max boost) - NVIDIA® GeForce RTX™ 4080 Laptop GPU (542 AI TOPs) ROG Boost: 2330MHz* at 175W (2280MHz Boost Clock+50MHz...
  2. I

Elektirikli araç alınır mı ?

şehir içi kullanımlar için ideal tercih edilebilir ama uzun yola çıkıyorsanız tam bir eziyet hızlı gitmek istesen şarj dayanmıyor sık sık şarj ediyorsun 1-2 saat dolması için bekliyorsun tamamen kullanımınıza bağlı alıp almamanız
  3. I

Sıfır mi ikinci el mi?

bunu bulmak o kadar zor ki 10 gb 13k en az
  4. I

Steam profilime dizayn önerisi

bir tane site var türk oradan puan satın alabiliyorsun seviye de kasabiliyorsun ben öyle yapıyorum baya güzel oldu profil
  5. I

Z flip 6 veya iPhone 15?

tr
  6. I

Z flip 6 veya iPhone 15?

15 net çok iyidir 15 pro kullanıyorum efsane kamerası var
  7. I

Öneri HS80 Max kulaklık sıkıyor

1 senedir kullanıyorum en rahat kulaklık diyebilirim sende böyle bir sorun olması garip
  8. I

Ev tipi projeksiyon ucuz model yardim lutfen

kankam genel 3k bandında alacaksan bunlar yine ihtiyacını karşılar ama uzun ömürlü olmaz 1730587134 tavsiyem youtube üzerinden fiyat performans ürünlere bakman sana daha fazla yardımcı olur
  9. I

Ev tipi projeksiyon ucuz model yardim lutfen

160 lumen düşük dostum baya kalitesi falan kötü bence az daha üstüne koyarsan daha iyi modellere bakabiliriz
  10. I

Aoc monitör almayın.

24g4x aldım baya da memnunum hiçbir sorunu yok
  11. I

Windows 11 kurulumunda wifi driver gözükmüyor

onu da denedim olmadı
  12. I

bilgisayarda ethernet girişi yok dostum görsel temsili
  13. I

Lenovo ideapad 3 windows kurulumu yaparken wifi driver gözükmüyor internetten modeline göre drive indirip usb aktardıktan sonra usb içinde driver gözükmüyor
  14. I

İTEM SATIŞ SKANDALIM

bir şey olacağını sanmıyorum ha oldu da dediğini yaptı yetkililere kanıtlarını sunarsın zaten genelde satıcıyı haklı görüyorlar
Geri