İvy man isimli üyenin son içerikleri

1. İ

🔥İndirim Vento VG4206FSA 9,16"LCD Ekran RGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa 5548 TL

kasa dışına koyman lazım yanlış hesaplamadıysam riske girmemek için 360 aldım
  2. İ

Teşhir anakart aldım..

bende senin yaptığını yapıyorum sıfır ve garantili alıyorum bi ram ve ekran kartı ikinci el alıcam daha ucuz olduğu için
  3. İ

❌İndirim Bitti! AMAZON DEPO 9070 XT VE RTX 5080 M2 SSD 500 GB

biliyorum alamayan veya bu parçaları arayan vardır diye attım peşin fiyatına taksit ile 1 2 k da olsa düşük fiyat
  4. İ

❌İndirim Bitti! AMAZON DEPO 9070 XT VE RTX 5080 M2 SSD 500 GB

[H3 id='GIGABYTE+VGA+NVIDIA+16GB+GDDR7+RTX5080+WINDFORCE+OC+SFF+GV-N5080WF3OC-16GD']GIGABYTE VGA NVIDIA 16GB GDDR7 RTX5080 WINDFORCE OC SFF GV-N5080WF3OC-16GD[/H3] 67.925 https://amzn.eu/d/0iF3EmGg [H3...
  5. İ

İncehesap Gaming Gecesi | Asus Strix Scope II 96 Wireless (Kampanya Kombosu)

bu geri ödeme reklam çalışması bunun harici pek indirim yok gibi sanki
  6. İ

ABD, Ufo Belgelerini Yayımladı !👾🚀

şu indirimleri bi ayarlayım bulup atarım
  7. İ

hayır ya hatırlıyorum İstanbul'da bi fabrikanın güvenlik kamerası yakalamıştı
  8. İ

Yardım Kaçak telefonun eksileri nelerdir

satıcı aldığın kişi telefoncu olsun en az 6 ay biraz pazarlık ile 1 yıl garanti iste benim sabit aldığım biri var 6 ay garanti ile anlaştık telefoncunun karakteri de iyi IMEI ücretsiz bu arada
  9. İ

Türkiye de var ☺️
  10. İ

İnceHesap garantideki ürünü iade istemediğim halde iade yaptırmaya zorluyor

tüketici hakem heyetine git ama keşke sözlü olarak mail olarak da atsaydın
  11. İ

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

sadece ürün linkleri atılsın diğer türlü konu acayip karışır bu bölümde işlevini kaybeder
  12. İ

Sizce 109 k sistem tavsiyeniz nedir ?

parça planını ayarla acelen yok ise indirimleri takip et indirimlere yapış taksitle al peşin para kalsın acil durumlar için
Geri