iwarden isimli üyenin son içerikleri

1. I

🔥İndirim İtopya 18.00 Ultra İndirimleri

Burada bu adamlara laf edeceğinize yönetimi etiketleyin burada onların reklamının yapılmasına müsaade eden onlar, bi kontrol edip denetlesinler bu durumu. Kimseyi ***** yerine koymaya gerek yok. @Abdullah Hacıgül
  2. I

🔥İndirim İtopya 18.00 Ultra İndirimleri

Sayfada bekliyordum güncellendiği an girdim, ne 16 ram kalmıştı ne işlemci. İmkansız bu. Bir şey demiyorum ben artık, anlayan anladı.
  3. I

Çözüldü✓ Yurtdışı 14 Pro Sim Sorunu

hattı ters çevirirp diğer tarafa tak sim tepsisinde
  4. I

Samsung A56 - Samsung S25 Fe

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için. İşiniz gücünüz rast gitsin dostlar. A56 aldım.
  5. I

Teşekkürler arkadaşlar 1778421390 Teşekkürler
  6. I

Arkadaşlar selam, Anneler günü için telefon alacağım bu ikisi arasında kararsız kaldım, arada fiyat farkı var değer mi sizce? 25 bin lira a56 samsung s25 fe 32 bin tl İkisi arasıda çok büyük fark varmı sosyal medya ve arada oyun ıcın kullanılacak , ufak tefek oyunlar candy crush tarzı. Veya...
  7. I

🟠Microsoft Edge'i Kaldırma Yöntemi🟠

teşekkürler
  8. I

YATAK SÜNGERİ ALIŞVERİŞİ

Estf hocam, nerede yaşıyorsunuz
  9. I

YATAK SÜNGERİ ALIŞVERİŞİ

Sünger derken yatağımı kast ediyorsun
  10. I

İphone 17 Veya İphone Air Mi Hangisini Önerirsiniz?

İphone modellerine daha yeni zam geldi tüm sitelerde fiyatlar değişti bir kontrol et istersen, ayrıca ben Air kullanıyorum, bataryası insanların dediği gibi sıkıntılı değil. Kullanmayan bence bu konuda yorum yapmasın, 1 gün tam şarjımı çıkarıyor iş için çok kullanıyorum sosyal medya'da...
  11. I

❌İndirim Bitti! XPG 8GB (1x8GB D35 Siyah DDR4 3200MHz CL16 2399TL

Yazdım özelden hocam dönmedın ama
  12. I

🔥İndirim MSI RTX 5070 TI VENTUS 3X OC 16G 50.872 TL

Bu kart alınır mı arkadaşlar veya üstüne biraz daha ekle al dediğiniz kart varmıdır? Ayrıca fiyat olarak mantıklı mı sızce kaçırılmamalı mı teşekkür ederim.
  13. I

Hangi motoru tercih etmeliyim

KTM 390 daha iyi olur
Geri