Bu sistemi biliyorum hatta 7600 secmemin sebebi bu sistemdi ama
https://pcpartpicker.com/list/ bu siteden anakart işlemci uyumunu kontrol edince uyarı verdiği için başka anakart baktım
Selamlar yeni bilgisayar almak istediğim için ve bu konuda hiçbir şey bilmediğim için uzun bı sure araştırma yaptım tüm günüm forumlardan ve YouTube da geçiyordu uzun araştırma sonrasında topladigigim sistem
AMD ryzen 7600
Msı pro b650m-b
2x16 ddr5 ram
MSI 4060 ti 16g
Corsair 4000d Kasa ,Fanlar...
selamlar işlemcim i5 10400f 10. nesil . çokda iyi olmasada idare ediyor. yeni anakart almak istiyorum çünkü şu anki anakartım msı h510m pro-e ve m2 girişi olan bir anakart almak istedim ama internete girdiğimde çok fazla seçenek vardı örneğin asus prime h510m-e / h510m-a gibi sonlarına gelen -e...
en kolayı pazardan sahip olduğun oyunların kartlarını alıp birleştirip rozet yapman gerek. bir rezeti 4 kere yaparak 4. seviyeye yükseltebilirsin hem dahada fazla xp gelir
yaklaşık 20 bin liraya ne almalıyım
yaklaşık bir sene önce kendi imkanlarımla bir pc toplamıştım ama ekran kartına param yetmemişti o yüzden gt 730 gibi düşük bir ekran kartı almıştım
şuan elime belli bir miktar para geçti. bu parayla ikinci el temiz xbox series x alabilirim yada 3060 ekran...