Iwazaki isimli üyenin son içerikleri

1. I

Çözüldü✓ Messagebox calismiyor

hocam events den button1_click1 seciliydi onu button1_click ile degistirince duzeldi yardim etmek icin ugrastiginiza tesekkur ederim
  2. I

denedim ama hala calismiyor
  3. I

isim dogru
  4. I

1 tane butan var 1753984198
  5. I

kod ogrenmeye yeni basladim messagebox calismiyor hata nerde?
  6. I

Çözüldü✓ Kendim mi toplamalıyım yoksa hazır sistemi mi almalıyım?

Bu sistemi biliyorum hatta 7600 secmemin sebebi bu sistemdi ama https://pcpartpicker.com/list/ bu siteden anakart işlemci uyumunu kontrol edince uyarı verdiği için başka anakart baktım
  7. I

Peki yukarda yazdığım sistem sence nasıl degistirebilecegim daha iyi parçalar var mı bildiğiniz
  8. I

Selamlar yeni bilgisayar almak istediğim için ve bu konuda hiçbir şey bilmediğim için uzun bı sure araştırma yaptım tüm günüm forumlardan ve YouTube da geçiyordu uzun araştırma sonrasında topladigigim sistem AMD ryzen 7600 Msı pro b650m-b 2x16 ddr5 ram MSI 4060 ti 16g Corsair 4000d Kasa ,Fanlar...
  9. I

Çözüldü✓ Anakart seçme konusunda kafam karışık

selamlar işlemcim i5 10400f 10. nesil . çokda iyi olmasada idare ediyor. yeni anakart almak istiyorum çünkü şu anki anakartım msı h510m pro-e ve m2 girişi olan bir anakart almak istedim ama internete girdiğimde çok fazla seçenek vardı örneğin asus prime h510m-e / h510m-a gibi sonlarına gelen -e...
  10. I

Steam nasıl level yükseltirim

en kolayı pazardan sahip olduğun oyunların kartlarını alıp birleştirip rozet yapman gerek. bir rezeti 4 kere yaparak 4. seviyeye yükseltebilirsin hem dahada fazla xp gelir
  11. I

Çözüldü✓ ekran kartımı , xbox series x mi?

toplamak yerine xbox series x de alabilirim ikinci el bir tanıdıgım 15k gibi bir fiyata bırakyor temiz alet
  12. I

şaunda tam modeline bakamıyomurum ama 9. nesil anakart h510m pro-e hocam 1720032009 11 miş pordan hocam
  13. I

Hali hazırda bir bilgisayar sistemim var tek sıkıntısı ekran kartınin GT 730 olması onun dışında i5 işlemci 16 GB ram var
  14. I

yaklaşık 20 bin liraya ne almalıyım yaklaşık bir sene önce kendi imkanlarımla bir pc toplamıştım ama ekran kartına param yetmemişti o yüzden gt 730 gibi düşük bir ekran kartı almıştım şuan elime belli bir miktar para geçti. bu parayla ikinci el temiz xbox series x alabilirim yada 3060 ekran...
Geri