iWeeKs isimli üyenin son içerikleri

1. iWeeKs

Debug CPU Işığı Sorunu

Hocam anakart pilini çıkaramıyorum çentiği yapmamışlar ama tornivida ile yaptım düzelmedi.
  2. iWeeKs

Debug CPU Işığı Sorunu

Hocam 5 dakika önce çalışıyordu,sadece ekran kartını çıkarıp geri taktım diye tamamen gitti sistem. vallahi soğudum bilgisayardan. Hep aynı sorun başıma geliyor.
  3. iWeeKs

Debug CPU Işığı Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 5 ay önce sistemimi yükselttim. Yeni olarak MSI B550M PRO-VDH anakart, Ryzen 5 5600 işlemci ve 2x8 GB RAM aldım. Eski ekran kartım ise GTX 1050 Ti idi. Sistemi ilk topladığımda DisplayPort ile görüntü alamıyordum. Anakart bazen VGA/Ekran kartı hatası veriyordu. Bir...
  4. iWeeKs

Öneri Fifa 26 Alınır mı? Steam İndirim

Oluyorda hocam oyun bitti ya bence almayın ultimate team oynayacaksanız. Kariyer oynamak için alıyorsanız alabilirsiniz.
  5. iWeeKs

Bu Gamepadlerden Hangisi Daha İyi

Wraithden bir şey almayın hocam satış sonrası destek 0 gulikit her türlü daha iyi.
  6. iWeeKs

🔥İndirim Gıgabyte Radeon RX 9060 XT Gamıng Oc 8gb AMD Ekran Kartı 15.875,61 TL 9 Taksit

İtopyayi atmişim yanlışla vatandan aldim bende 12500 e gigabyteninkini, paylaşılmamiştı 2 stok vardı.
  7. iWeeKs

🔥İndirim Gıgabyte Radeon RX 9060 XT Gamıng Oc 8gb AMD Ekran Kartı 15.875,61 TL 9 Taksit

https://forum.donanimarsivi.com/konu/11-999-tl-asrock-amd-radeon-rx-9060-xt-oc-8gb.1230251/unread
  8. iWeeKs

Hocam 1 ay önce 12500 e aldım 15k fırsat bile değil bence.
  9. iWeeKs

Öneri Gamepad Önerisi Düşük Orta Bütçe

Hocam gulikit es pro öneririm çok fp güzel bir kol
  10. iWeeKs

❌İndirim Bitti! Versace Eros Edp 200 Ml Parfüm 4.399tl

Bir parfüme 4500 veriyorsam herşeyi kendisi yapması lazım yoksa bargellodan devam baba.
  11. iWeeKs

Ekran Kartı Kutusu Kargo Hasarı

Hocam o değilde ayak iyiymiş. 1780777803 Karttada fiziksel hasar yoksa sorun olmaz hocam.
  12. iWeeKs

Çözüldü✓ Gulikit Es Pro Alınır mı? ?

Rica ederim hocam.
  13. iWeeKs

Güzel bir alıcı alırsanız 3.25 MS verir.
  14. iWeeKs

Bluetooth adaptörü yollamıyorlar hocam o o cihazı bilgisayara Bluetooth ile bağlandıktan sonraki ms. kabloylada 1.5 MS falandi galiba tam hatırlamıyorum.
  15. iWeeKs

Hocam 2 3 gün önce aldım bende gayet güzel hocam Bluetooth ile veya kabloyla bağlıyorsun bu arada Türk Telekomsa oparetorunuz idefixden 300 TL indirim vardı galiba onla ben 1700 TL ye aldım onun dışında MS değerleri falan gayet iyi.
Geri