iWeeKs isimli üyenin son içerikleri

1. iWeeKs

🔥İndirim Pazarama'da 500/200 TL İndirim Kodu (Telefon Onaysız ,Yeni Hesap Gerekir)

500 den aşağı yağ yok hocam istanbulda.
  2. iWeeKs

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

platiden 96 tl ye aldım etkinleşti umarım iptal olmaz.
  3. iWeeKs

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

link atabilir misiniz.
  4. iWeeKs

Çözüldü✓ Antalyada 11 Bin TL Bütçe ile Alınabilcek En İyi Ekran Kartı Sıfır Yada İkinci El.

Hocam bende AMD kullandım driver sorunu hiç yaşamadım ama cw konusunda haklısınız cw yapıyor yeni kartları.
  5. iWeeKs

Debug CPU Işığı Sorunu

Hocam anakart pilini çıkaramıyorum çentiği yapmamışlar ama tornivida ile yaptım düzelmedi.
  6. iWeeKs

Debug CPU Işığı Sorunu

Hocam 5 dakika önce çalışıyordu,sadece ekran kartını çıkarıp geri taktım diye tamamen gitti sistem. vallahi soğudum bilgisayardan. Hep aynı sorun başıma geliyor.
  7. iWeeKs

Debug CPU Işığı Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 5 ay önce sistemimi yükselttim. Yeni olarak MSI B550M PRO-VDH anakart, Ryzen 5 5600 işlemci ve 2x8 GB RAM aldım. Eski ekran kartım ise GTX 1050 Ti idi. Sistemi ilk topladığımda DisplayPort ile görüntü alamıyordum. Anakart bazen VGA/Ekran kartı hatası veriyordu. Bir...
  8. iWeeKs

Öneri Fifa 26 Alınır mı? Steam İndirim

Oluyorda hocam oyun bitti ya bence almayın ultimate team oynayacaksanız. Kariyer oynamak için alıyorsanız alabilirsiniz.
  9. iWeeKs

Bu Gamepadlerden Hangisi Daha İyi

Wraithden bir şey almayın hocam satış sonrası destek 0 gulikit her türlü daha iyi.
  10. iWeeKs

🔥İndirim Gıgabyte Radeon RX 9060 XT Gamıng Oc 8gb AMD Ekran Kartı 15.875,61 TL 9 Taksit

İtopyayi atmişim yanlışla vatandan aldim bende 12500 e gigabyteninkini, paylaşılmamiştı 2 stok vardı.
  11. iWeeKs

🔥İndirim Gıgabyte Radeon RX 9060 XT Gamıng Oc 8gb AMD Ekran Kartı 15.875,61 TL 9 Taksit

https://forum.donanimarsivi.com/konu/11-999-tl-asrock-amd-radeon-rx-9060-xt-oc-8gb.1230251/unread
  12. iWeeKs

Hocam 1 ay önce 12500 e aldım 15k fırsat bile değil bence.
Geri