Hocam her ilişkide az da olsa arada mesafe olmalı kendi kararını kendin ver yada buna bir çözüm bul , sıkıntılarını dile getir hala anlayışla karşılamıyorsa , rahat bırakmıyor kendine zaman kalmıyorsa ayrılmaktan başka çare yok ne kadar sevsende sana zarar veren birşeyi yakınında tutma
Yeni aldığım parçalar ekran kartım olan 1050 ti'ı algılamıyordu anakart MSI b550 pro vdh işlemci ryzen 5 5600 ram ddr4 3200 MHz aldım güncelleme atmak için flash belleğe biosu yüklendikten sonra atmaya başladım ama 1 saat boyunca atmadı döngüye girdi şimdi hala ışık ayni döngüde 40 dakikadır...
Hocam 3080 saf güç olarak çok iyi ama 14k bandındaki 3080'lerin çoğu ya içi açılmış ya da mining yorgunu çıkıyor. Ayrıca arkadaşta R5 5600 varmış; 3080 bu işlemciyle 1080p'de çok ciddi darboğaz yapar. RX 6800 veya 7700 XT hem VRAM avantajıyla hem de işlemci uyumuyla daha mantıklı bir ikili olur
Hocam, o seri ekran kartları zamanında yoğun bir şekilde mining işlemlerinde kullanıldı; bu yüzden temizini bulmak çok zor. Onların yerine RX 6700 XT veya RX 7700 XT gibi modelleri tercih etmek çok daha mantıklı bir seçenek olacaktır.