iyikizoyuncu isimli üyenin son içerikleri

1. I

MONITORUM 60HZ DE BOZULUYOR

Görseldeki gibi hz düşürünce altta dalgalanmalar oluyor görüntü baya bozuk 240hz ye çektiğimde çok aşırı nadir de olsa bozulma oluyor ama rahatsız ediyor sizce nedir sorun?
  2. I

PC kasıyor mavi ekran veriyor yeniden başlatınca düzeliyor

Valla bu sorunu daha önce yaşayanı görmedim yani ses patlıyo wifii falan gidiyor mouse imleci baya kasıyor falan ya mavi ekran ya da bekleyince düzeliyor yani degisik yine de teşekkür ederim deneyeceğim
  3. I

Maalesef hocam etmedim henüz
  4. I

Bilgisayarı toplayan bi adama göndermiştim dediginiz prizden de kullanmıyorum normal düz 3lü priz yani 2 evde de farklı prizlerde denedim aynı hata
  5. I

Bilgisayarı bakıma gönderdim ve psu kaynaklı bir sorun olmadığını söyledi adam ben de psudan diye yolladım ama 2 evde de denedigimde aynı sorun oldu bilgisayarda virus taraması falan yaptım bişey yok
  6. I

Selam arkadaşlar konuyu açık açık yazayım bilgisayarıma bazen bir şey oluyor kasıyor ses patlıyor ve wifii bağlantısını falan kesiyor oyun oynarken de az önce yaşadım sonra gittim görev yöneticisinden baktım işlemcim zaten boşta 5ghz çalışıyor, olay görüntüleyicisinden de kernel power diye bi...
  7. I

Sistemim Fiyatına Değer mi?

Evet bende monitör mouse pad vesaire her şey dahil bir de tek tek topladım 1755501652 90 bine toplanmış tam olarak sistem
  8. I

Yapcak bişey yok maalesef marka takıntısıdır asus çok pahalı be
  9. I

3-4 ay oluyo ödemeyi ben de yapmadım babam halletti dümdüz hiç bi bilgim yoktu sorunca 90-100k arasına toplatmış yani
  10. I

Tek tek toplandı bilişimci bi tanıdık vardı bu tür malzemeler satan ona toplattırdık da ekran kartı baya pahalıydı galiba
  11. I

3 katı fiyatı mı monitör ekran kartı işlemci zaten anca 45k değil mi ya..
  12. I

Eyvah.. 1755497695 Markadan kaynaklı olabilir mi ki fiyat
  13. I

Ortalama ne kadar tutar ki bu sistem
  14. I

Merhabalar sistemim sizce fiyatına değer mi 100.000tl civarına toplandı ve bunu hiç düşünmemiştim özellikleri yazayım Ekran kartı: Asus Tuf RX 7800 XT OC Edition İşlemci: Ryzen 7 7700X Anakart: Asus B-650M E Wifii Ram: Kingston 16x2 6000Mhz Ram Ssd: 2tb Kingston Monitör: Asus 260hz Fast Ips 2k...
  15. I

Mouse imleci kasıyor

Aynı sorun bende de var çözebildiniz mi acaba
Geri