İflah olmaz bir çay tüketicisi olarak son derece memnunum.
(Dışarıdan içtiğim çayın tadı beni tatmin etmiyor bu nedenle 7-8 farklı çayı harmanlayarak tüketiyorum.)
Daha önceleri kullandığım çeşitli marka çelik/cam vs termoslarda hem ısı kaybı hem de (benim için daha önemli olan) çayın saatler...
Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. 1 adet satın aldım.
Yaklaşık 5 yıldır 1.9 Lt yi büyük bir memnuniyetle kullanıyorum. Ama malum boyutları biraz büyük. 1 yada 2 kişilik ihtiyaçlar için daha küçük bir boyuta bakıyordum. Denk geldi. 1.9 a küçük kardeş geldi. Tekrar teşekkür ediyorum.
Fiyatta yanlışlık var. Aynı satıcının farklı pazar yerindeki ilanında rakam 12.169 TL
https://www.n11.com/urun/2tb-m2-pcie-gen5-nvme-ssd-14000-10000mbs-nvcxp2tbg52280-95715203
2023 te cikmis tv yi nasil 4 yildir kullaniyorsunuz?
Sonradan edit: Arkadas farkli modelle karistirdigini belirtmis benim mesaj anlamsiz kaldi.
2023 Haziranindan bugune 65 g3 kullaniyorum. Yukarida belirtildigi gibi 2 degil 5 yil garanti veriyor lg g serilerine. Kalibrasyon icin 100 saatlik...
600 lira bluetooth hoparlor icin bisey degil alayim kenarda dursun dedim. Ama bu hoparlor felan degil. Ne tiz var ne bas. Hadi 600 liralik hoparlorde bas olmaz diyelim ama bu alet tiz sisleri dahi uretemiyor. Sadece mid. Ben iade ettim.