İzmirliCengo isimli üyenin son içerikleri

1. İ

A2 ehliyet ne kadar tutar

B ehliyetim var a2 için yazıldımda ders sayısı 6 diyorlar sizce azmı ?
  2. İ

Öneri Vatan Bilgisayar 9070XT'yi 5DK İçinde 35 Bine Yükseltti!!!!

6700xt var yayıncılık için kullanıcam sizce üzermi 9070xt modeli nvidia düşüinüyordum ama çok pahalı geldi
  3. İ

🔥İndirim Thermalright Phantom Spirit 1.499 TL

Fark olmadımı knk :)
  4. İ

🔥İndirim Thermalright Phantom Spirit 1.499 TL

Selamlar se 224xts var tek fan phantom spirite geçmeye değermi ryzen 7700 var oyunlarda ort 60 derece eğer yüksek performans yaparsam full güç planından direk 80lerde çalışıyorr :)
  5. İ

9070 XT ve 9070 Çin fiyatları belli oldu

selam bende 6700xt asus var fiyatı uygun 9070xt bulursam birde güzels oğutma modelli alabilirim galiba :) yayın vs yapıyorum sizce amd bu seride iyileştirmişmidir ? şuan bile saçma nedenlerden dolayı hata yiyorum sık sık olmasada arada oluyor.
  6. İ

Yardım Arctic liquid freezer ii 420 lian li lancool 3 e montaj

Benim lancool 3 ve b650 towahawk r7700 islemci var şuan kule tipi kullanıyorum 420 sıvı soğutma geçicem ama şuan bile serin sistemim indirim yakalarsam alıcam.
  7. İ

RTX 5070 1000 dolara tekabül ederse ülkemiz de alınır mı?

6700xt var bende amazonda 5070 çıkar çıkmaz taksitle alıcam beklemedeyim bende umarım 30kyı geçmez 1738520927 Hocam o muhabbet öyle olmuyor fazla stok azalınca fiyatlar sabit kalıyor ve çıkıyor ama alan yok :)
  8. İ

Ben biostan sıcaklık sınırını yükselttim kasa buz gibi ayarlanmış fanlar ses yapıyor normal olarak şuan boşta 40 derece oyunda Max 60
  9. İ

Yardım Fiber veya ADSL den vdsl geçmek için nasıl bir yol...

Benim oturduğum yerlerde 10 senedir lüks daireler var turknet giga gelmiyor ama süperonline fiber 3 günde geldi oda üst komşum yazılımcıyım dedi tanıdığı var türkcelden direk getirtti ama internet leş vdsl başka abone geçmeyi düşünüyorum.
  10. İ

Benimde bu kasa anakart b650 towahawk şuan kule tipi var ileride sıvı soğutma geçeyim diyorum ömürlük bişey seçmek istiyorum. Sizce 420 articmi alayım 280 articde yeter fiyat avantajı yönünde 420 uyguna geliyor kasam beyaz anakart siyah psu siyah sıvı soğutma mecbur siyah olcak daha uygun :)
  11. İ

Yardım Sizce ne yapmalıyım ? Ekran Kartı

Naptın bende 4070s almıştım iadeye gittim şimdide fiyatlar artmış yeni seriyi mi beklesem diyorum bilemedim
  12. İ

Çözüldü✓ EA Play Uygulaması açılmıyor Yardım

Bendede launcher siyah ekranda açılıyordu görev yöneticinsden eaplaya ait ne varsa sonlandırın oto açılan oluyor pc ile hepsini kapattıktan sonra launcheri açın bende açıldı.
  13. İ

Öneri Ofis Koltuğu Önerisi. 5000tl bütçe.

Bendede hawk var hiç ergonomik değil
  14. İ

MSİ MAG274QRFW BEYAZ 2k monitör Alınır mı? ?

Bende aldım ghosting yok ve yazılar çok net renk doygunluğu felan çok yüksek sanki cam yok resim tablosuna bakıyorsun.
  15. İ

MSİ MAG274QRFW BEYAZ 2k monitör Alınır mı? ?

10.750tl şuan biraz daha para bulursam alıcam g274qpf e2 modelinden daha iyi gibi arkadaki rgbler bile fena :)
Geri