İzmitli41KS isimli üyenin son içerikleri

1. İ

En iyi Dizi/flim sitesi

yabancıdizi sitesinden izliyordum fakat kalite düşük oldugu için hdflimcehennemine geçtim fakat orada da kalite pek iyi sayılmaz. önerebileceğiniz kasmayan. donmayan bir site var mı?
  2. İ

Kulaküstü kulaklık önerisi

2000 TL'ye kadar kulaküstü kulaklık önerir misiniz? mikrofonu ortalama ya da ortalama üstü olursa güzel olur. vatan bilgisayarda bakarken birkaç kulaklık gördüm bunları sormak istiyorum; 1- Razer Kraken X Lite 2- Razer Blackshark V2 X 3- HyperX Cloud Stinger 2 Core 4- Steelseries Artics Nova 1X...
  3. İ

Vatan Bilgisayar fiyat farkı

hoca ben bu konuyu nasıl kapatabilirim
  4. İ

hocam ikisi de 4060lı sistem 1706523141 teşekkür ediyorum forumdaki cevaplara göre i5li olan sistemi ram ve ssd arttırıp alacağım
  5. İ

internetten almak istemiyorum bu yüzden vatandan baktım. bir de şey i5li olan sistemdeki 4060 ile dlss3 çalıştırabilirim değil mi? diğerinin isminde dlss3 yazıyor zotac olanda yazmıyor o yüzden sordum
  6. İ

a evet anladım şimdi. tek fark overclock diyorsanız i5li sistemi almamda sakıncası yok değil mi?
  7. İ

anlayamadım
  8. İ

evet fakat anlamadığım nokta neden diğerine göre daha ucuz?
  9. İ

güç kaynağı farkı var dediniz 4060 tam gücünü kullanabiliyor mu? watt farkı var mı
  10. İ

verim olarak hangisi daha verimli olur?
  11. İ

Merhaba vatan üzerinden bilgisayar bakarken 2 sisteme denk geldim anladığım kadarıyla işlemcileri dışında farkları yok birinde i5 12400F var diğerinde R5 5500 var fakat i5 olan daha ucuz. Ekran kartında bir watt düşüşlüğü vs. olabilir mi? Ryzen 5 5500'lü olan...
Geri