biglisayarımı kaldırdım ve yeniden açtığımda 180 hz monitörümün hz ayarını yapamıyorum desteklenmiyor yazısı ile karşılaşıyorum . daha önce hz ayarlanabiliyordu nasıl düzeltirim
Logitech G Pro X Superlight kullanıyorum ve wraith skateslerini beğenmedim fareyi çevirirken çamur üzerinde çeviriyormuşum gibi bir hissiyat verdi bana,hızlı bir skates önerisi istiyorum aklımda tiger ice almak var başka ne önerirsiniz.
ne önerirsin bu sisteme işlemci olarak
monitor 180 hz ama 165 kullanıyorum kasıyor diye 165 kasıyo 144e çekıyorum 144e çekınce fps de aynı oranda düşüyordu anlayamadım geri çektım 165 hz ye
ısınma sorunum yok fps ortalama 185 alıyorum 50 aşşa 50 yukarı ama bazı zamanlar 100 ü görüyorum çok fazla bılgım yok ama ssd okuma yazma hızı çok düşük bundan olabilir mi acaba?
genellikle valorant oynuyorum ve kasma sorunu yaşıyorum bilgisayarımda hangi parçayı yada parçaları değiştirirsem kasma sorunum düzelir
ssd okuma yazma hızı 1700/1600 tersi olabilir ama değerlerı bunlardı. (konuya fazla hakim değilim:))
neyi yükseltmemi önerirsiniz fps artışı için.
O benim ilk pc yi aldığım zamanda olmuştu Windows açılıyor ses geliyor ama görüntü yoktu bende ekran kartını sök tak yaptım düzeldi zor bişey değil sende deneyebilirsin işine yarar belki yt den nasıl söküldüğüne bakabilirsin bilmiyosan
Akşama kadar bilgisayar başında zaman geçiriyorum bilgisayarı akşam kapatıyorum sabah tekrar pc tuşunu bastığım zaman monitör görüntü vermiyor sinyal yok diyor hdmı girişlerini değiştirdim tek tek denedim hepsini hem pc de hem monitörde iki hdmı çıkışı var ama görüntü alamadım monitörü alalı 4...