merhaba intel arc b580 sahibi olan arkadaşlar cs2 de kaç fps değerleri alıyorsunuz ya da diğer oyunlarda kaç fps alıyorsunuz? internette bir kaç video izlediğimde bazı oyunlarda 30-40 fps veriyor yazıyordu çok tedirgin etti. Eğer bu kadar düşük fps ler alınıyor ise sizce xbox ya da ps5 tarzı bir...
merhaba şuanlık 10k bandına bir pc toplayacağım sonradan daha rahat yükselteyim diye içine i3 14100f ile h610m gigabyteın işlemcisi ile birlikte birleştirim yanına sırf idare etsin diye rx580 koymayı planlıyorum. sonradan onu da muhtemelen intel arc b580 ile değişeceğim. fikirleriniz nedir?
merhaba eğer apple ekosisteme sahipseniz airpodsdan şaşmayın derim. Çünkü hem telefona bağlanıyor bilgisayardan bir şey açıyorsunuz ordaki sesi kulaklıkdan veriyo falan (tabi ekosistem olması lazım). AirPods olarakda mümkün ise ancak si olan bir model tercih edin.
merhabalar biz hepsiburadadan almıştık dolap çok büyük olmadığı için kapıya kadar getirmişlerdi. kurulum konusunda da genelde ürün üzerinde yetkili servisi arayın tarzı bir şey yazar ama gene de bir Migros danışmaya sorun
merhaba tabii ki öyle ama belki ilerde ekran kartı güncellemesi falan yaparım diye darboğaz olur mu emin olamadım
bu arada ütopyada şöyle bir şey buldum taksitle alınırsa nasıl olur ? fikrinizi alayım
i3 14100f
hocam teşekkür ediyorum toplarsam eğer buraya bi mesaj tarzı bir şey atıcam
1744491577
hocam teşekkür ederim sistem gayet iyi beğendim kasa konusunda da belki uzay sistem gibi bir şey de yapabilirim ya da böyle fi tarihinden kalma eski bişeye de koyabilirim teşekkürler tavsiye için
1744491721...
piyasaya çok hakim değilim maalesef ama iki türlüde o paralar biraz bütçe üstü o fiyatlara çıkarsam gözü karartırım b580 li bişey dizmeyi denerim ama maalesef şu ara çıkmaz kscghkhsdjklghsd
1744483172
tamamdır hocam şimdiden teşekkürler
hocam işlemcinin ikinci eli sanırım 3 k bandında ekran kartını da 3 k ya koyarsam 6 bin yapıyor anakart power supply ram falan derken gene 10 u bulur gibi geldi. biraz daha ucuz yollu bişey tercihim olabilir.
merhabalar fiyatta 1-2 k artış problem değil ama önemli olan fps olarak kaç civarı alacağımı bilmiyorum hani benim işimi 1-2 sene görse yeterlidir
1744482487
oynatmadan ziyade fps konusuna biraz takığım hani en azından 120 fps vermeli ki monitörden de tam faydalanıyım
hocam monitörden memnumum ortak kullandığım bir monitör satamam
1744482391
hocam selamlar cs de kaç fps alıyorsunuz bide anakart olarak ne kullanıyorsunuz
Merhaba evde böyle cs tarzı oyun oynamaya ya da böyle saçma sapan simülatör tarzı oyunları oynamayı planlıyorum. cs de fps beklentim hani min 120 fps falan almak ama üstünde de çok gözüm yok çünkü elimde 120hz bir monitör var ve bunda cs oynamak istiyorum. sizce alınır mı alınmaz mı ya da bu...