işte AM4 kafamı karıştırıyor sadece. 5700x3d 0 yok düzgün. Var olanlar çok pahalı. Depolama olarak extra sata ssdm var zaten s2hda tek m2 slotu olduğu için onu düşünmüyorum. Ram iyi. Sadece Am4 alacaksam hangi işlemciyi almalıyım diye düşünüyorum daha çok
Soruyu basit tutuyorum. Normalde Am5 uogradei düşünüyordum ama ram fiyatları malum ve inecek gibide durmuyorlar. Sistemim:
R5 5600
B450m s2h
4060ti 16gb
Gigamax 550w+
Gskill 3200mhz 2x16
M2 WD Black 500gb
spesifik olarak bir bütçem var. Yazın işlemci ram anakart ile dediğim gibi am5 geçmeyi...
Klavyeyi almayı düşünüyorum. Rapid trigger olması gerçekten farklılık yaratıyor mu ? Birde Red sesi nasıl. Aşırı sesli mi ? Genel olarak ne dersiniz klavyte hakkında, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Rapid Trigger Wooting gibi bir şey mi ? Royal Kludge R75ten geçmeye değer mi ?
Birde Pubg oynarken F tuşlarını kullanıyor oluyorum. Böyle küçük klavyelerde F tuşları nasıl çalışıyor acaba ?
M3 Dark Knight var. Dongle bağladım ama dongle çalışmıyor sanırsam. Mouse kablolu çalışıyor kablosuzda tık yok. Sürücüsünü indirip kurdum, farklı usblerle farklı portlara bağlamayı denedim ama gene çalışmıyor. Anakartım b450m gigabyte s2h, bu mouse neden çalışmıyor ?