JackHanma isimli üyenin son içerikleri

1. J

Bu sistemi kaça satabilirim?

Kule tipi soğutucum ekstra 800 tl onla birlikte fiyat 10500 gidermi?
  2. J

Bu sistemi kaça satabilirim?

Arkadaşlar Yeni bir laptop aldık kardeşime ve oyunları ordan oynuyoruz bu kasamı satmak istiyorum sizce bu kaça patlar kutuları herşeyi duruyor ürünün garantileri hala var ekran kartımın kutusu işlemcinin kutusu aynı zamanda deep cool kule tipi soğutucusuda var fiyatı şuan 824 tl civarı bir şey...
  3. J

Pc stres testi ekran kartı ve işlemcide voltaj bi yükseliyor bi dibe iniyor.

Arkadaşlar 10 dakika test yaptım sonuçlar bu şekilde bi problem varmı pc de fps problemi var psu dan şüpheleniyorum.
  4. J

Oyunlarda fps drop sebebi tam olarak ne olabilir?

sorun monitördenmi kaynaklı yani hiç sanmıyorum hocam.
  5. J

Beni canlı canlı doğrasalar bilgisayarcıya götürmem bilgisayarımı vallahi yok gene olmadı gene çözemedik neyse olsun yapacak bir şey yok olmayınca olmuyor.
  6. J

İşlemciyi teste soktum zamanında başka bir forumdaki arkadaş şey demişti değerler biraz düşük işlemcine göre sebebi güç kaynağımı acaba yahu vallahi kafayı yicem ya rasullullahhh.
  7. J

1685763544 Yazılımsal değil kral ya sen taktın kafayı oraya donanımsal bir arıza var yokmu tespit edebileceğimiz program filan şu güç kaynağını veya sistemi.
  8. J

Birde aklıma gelmişken ekliyeyim bazende oyun oynarken çok nadir yaşanıyor videoya çekemiyorum malesef bir anda oyun donuyor 4 5 saniye sonra düzeliyor.
  9. J

Reiz zaten garantiye yolladım adamlar sorun çözüldü dedi 20 iş günü içinde yapılır dedi bende bilgisayara bilerek şifre koydum beni arayıp şifreyi sorsunlar bende ona göre bilgisayarın kaç günde tamir edildiğini gizliden öğrenmek için adamlar aradı bilgisayar şifresini sordu aynı günün sabahı...
  10. J

Anakarrt Biostar H510MH/E 2.0 DDR4 3200 S+V+GL LGA1200 modeli tam hatırlamıyorum ramler 2667 mhz çalışıyor görev yöneticisnden baktım.
  11. J

Evet reiz bencede öyle ama şöyle bir şey var pc yi garantiye yolladıktan sonra gelince hemen temiz kurulum yaptım zaten hem driverları yükledim hemde bios güncellemesini çok önceden bu problemi yaşadığım zaman yapmıştım anakart ve psu şüpheli gibi duruyor sanırsam peki ne yaparak bu iki parçayı...
  12. J

reiz bu ne işe yarıyor girdim siteyede anlamadım. galiba monitör ghosting problemini buluyor anlamadım nasıl yaparım bunu monitördemi sence problem.Bi browser uyarısı çıktı geri gitti sarı fonlu anlamadım. 1685761350 Şu garip bi anda düşen şeylerde var bu değerler forzadan bi 5 dakika oynadım...
  13. J

Termal macun değişimi yapıldı evet kasa içi biraz tozlu ama problem yaratıcak kadar değil ben sana oyun içi bi screenshot atayım msi afterburnerla bi bak kral elini ayağını öpeyim çözelim şunu.
  14. J

Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum kral yemin ediyorum ben kafayı yiyecem bu problem yüzünden psikolejimi çökertti denemediğim şey kalmadı milyon kere format attım ekran kartı driverlarını yüz kere tekrar kurdum evet zaten pc yi ilk aldığımda 2022 başında hiçbir problem yoktu 8 ay cayır...
  15. J

depolamam 500 gb ssd var kingston güç kaynağım gamegarajdan aldım sistemi güç kaynağı olarak onlar kendi markaların koyuyor güç kaynağıda şüphelendiriyor ben size değerlerimi nasıl atabilirim güç kaynağının bozuk olduğunu nasıl anlarız.
Geri