Ölçülerine baktığımda şuanki klavyem ile tam boy g413 arasında 5 cm fark var. g413 5cm daha küçük. Bu masamı biraz rahatlatır hem de sayısal işlem yaparken ve kod yazarken sayıları daha rahat kullanabilirim gibi geldi. Sanırım tam boy halini tercih edeceğim. İlgilendiğiniz için çok teşekkür...
Evet haklısınız fakat hem gözüme hem bütçeme hem de kullanım özelliği bakımından farklı bir model ben bulamadım. Belki Razer Blackwidow v3 onun hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Çinli kardeşlerimiz keşke aralara mavi pembe atmak yerine hepsini siyah yapsalarmış. Açıkçası çocuk gibi hissettiriyor bana o yüzden çok bağlanamadım. 8 yıl gibi bir süredir Asus Cerberus kullanıyorum fakat bir problem yaşamadım. Genelde aldığım ürünleri yıllarca kullanıyorum bir problem...
K86 ve X85 için kronik problemleri olduğuyla alakalı bir çok yorum okudum. Uzun bir süre kullanmak istiyorum klavyeyi türkçe olması bir seçenek tabi ki ama tamamen zorunlu değil. Olursa iyi olur sadece. Masamda da çok renkli bir ekipmanım yok genelde siyah ve matlar o yüzden görüntüyü de çok...
Şık gözüken , kod yazarken problem çıkartmayacak mümkünse türkçe klavye arıyorum. Aklımda mad68he vardı fakat küçük olduğu için biraz korktum şuan aklımda g413 se var amazonda ilk kullanıcı indirimiyle tam boy hali 2400 e geliyor. trendyolda da tkl modelinde peşin fiyatına 6 taksit var. farklı...
Amazonda ilk sipariş indirimiyle 2400 e geliyor tam boy modeli. Trendyolda da peşin fiyatına 6 taksit imkanı var. Bütçem ortalama bu fiyatlarda bunu önermezseniz ne almalıyım ? Şuan asus cerberus kullanıyorum membrane istemiyorum. Yazılım ve oyun için kullanacağım.
Merhaba hocam konuyu hortlatıyorum ben de aynı klavyeyi alacağım kodlama ve oyun için kullanacağım hala alınır mı bazıları mad68he öneriyor bazıları önermiyor arada kaldım ne yapmalıyım ?
Elimde TP-LINK AX1800 EX20V model modem var. Ana modemimden gelen kablo yardımıyla bu modeme internet vermek ve ordan bağlanmak istiyorum nasıl yapabilirim ?
1740163355
@Einstein siz bu konuyu biliyosunuz gibi hocam.
Sepete eklediğimde 33000 TL'ydi şu an indirime girmiş alınır mı? Yoksa bu fiyatlarda alınabilecek daha iyi bir bilgisayar var mı?
https://www.trendyol.com/msi/alpha-17-b5eek-018xtr-r7-5800h-16gb-ddr4-rx6600m-gddr6-8gb-512gb-ssd-17-3-fhd-144hz-dos-p-193789020?boutiqueId=61&utm_source=share