Dün akşam baktığımda gözükmüyordu format falan attım şuan bilgisayarı tekrar kuruyordum oyun yüklerken farkettim kendi kendine geri geldi ytani ne olduğu hakkında hiçbir fikrim gerçek mi diye ekstra olarak bipsa girip baktım bu sefer biosta gözüküyor.
Dostlar selam bugün oyun oynarken bilgisayarım bir anda kendiliğinden kapanıp tekrar açıldı fakat açılırken yaklaşık 10 dakika falan sürdü açıldığından sonra ise ekstra takılı olan ssd'mi göremedim slotunu falan değiştirdim güvenli mod başlatıp sorun giderme vesaire yaptım fakat hala gözükmüyor...
arkadaşım ile aynı sisteme sahipken onun güç kaynağı 650w üzeri cyberpunk oynarken orta ayarlarda 60 fps ve fps dropları yaşıyorum 50'nin altında falan. Arkadaşım 70 80 fpslerde oynuyor yani hem biraz ileriye dönük olsun istiyorum bir de sıvı soğutucu alacağım için 550w bayağı düşük kalır diye...
yok hocam sistemim var zaten psu 550w 6700xt'ye yetersiz geliyor diye düşünüyorum kart için minimum 650w psu gerekliymiş yani kutusunda yazan öyleydi. Kartın performansını tam alamadığını düşünüyorum. 5600 içinde stok fan kullanıyorum onu da garantiye almak istiyorum hazır elimde para varken.
Arkadaşlar merhaba Ryzen 5 5600 ve Palit RTX3060 DUAL 12gblık sistem toplayacağım fakat hangi anakartı seçeceğimde karasız kaldım.
Biostar B550MH 4000MHz DDR4
Asus PRIME B450M-K II 4400MHz AM4
Asus TUF GAMING A520M-PLUS DDR4
Gigabyte B550M K DDR4 AM4
Bu sistem için hangisi daha iyi olur...