https://www.trendyol.com/xmax/rio-balerion-antrasit-gri-kadife-terletmez-kumas-gaming-oyuncu-koltugu-120-kg-tasir-p-467067535
Bu koltugu 2023 yılında aldım ve hala onu kullanıyorum memnunum sırt ve boyun yastıgı var geniş arkaya tam yatıyor ama o kadar yatıracagını sanmıyorum 2ncı yılın sonunda...
Bugün müsait oldum odamdaki prizi söktüm ve sonuç cat3 takmış adamlar kafayı yemelik ya kablonun ucuna dedıgın gıbı baglayıp çekmeyi düşündüm acaba nasıl bir yol izlerim dedim boat kapağımı ne var ya oradan anlasılır ben oynayınca kabloyla dedim abi boatı bir açtım ki içerisi sanki mahşer yeri...
Arkadaşlar merhaba yeni taşındığım evdeki prizlerde modemi takabileceğim dsl yuvası hat yuvası mevcut turknetten nakil yaptırdım gelip bagladılar fakat apartmanın kutusuna aldığım paket tam hızda gelirken modemden pc ye max. 20mbps olarak geliyor turknetteki arkadaş apartmana 69 mbps geldiğini...
Arkadaşlar abdullah dün instagramdan monitör paylaşacağının duyurusunu yapmıştı onunla ilgili bugün story gelmedi durum nedir acaba bilgisi olan var mı ?
Tam monitör alacaktım story 'i görünce bekledim ama story yok ortada :D
Arkadaşlar merhaba komşumuz çocuğu için laptop alacak max 15.000 tl bütçe var masaüstü almak istemıyorlar oyun oynayan birisi ve basit okul işlerini halledecek render alma falan yok f/p Laptop önerir misiniz ?
Ben masaüstü olsa anlarım bir şey önericektim fakat laptop'dan hiç anlamam :D
Donanım...
Bugün gittim aldım itopya mağazasından tek kelimeyle müq. hoparlor oldugunu bıle bılmıyodum daha iyi oldu benım ıcın gayet başarılı valla ama masası küçük olanlar masanızıda genişletin ben öyle yapıcam biraz geriye itmek gerekıyor cunku bir tık büyük :D
https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-27-vg279q1a-165hz-1ms-hdmi-dp-elmb-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monitor_u15043#bYorum
Bu monitörü almayı dusunuyorum sizce daha uygun fiyatlısı var mı acaba rampage vardı kimse iyi demedi ona bir de bunu gördüm
165 HZ
IPS
27 Inc
aradıgım özellikler bunlar
Bende aynı ürünü inceliyorum aynı özelliklere sahip daha uygun monitör göremedim genelde 24 inc olanları var
bu hem ıps hem 27 ınc hem 165 hz ama monitör iyi mi kötü mü işte orasını bilemedim
Öyle düşündüm hatta baktım fakat inan sıfırı kadar para istiyorlar 2. el fiyatlarda hatta daha pahalıya koyan bile var :D niye almayın demiştiniz acaba kötü bir tecrübeniz falan mı oldu yoksa duyumlardan mı ne açıdan almamalıyım
1666851236
Bunu görmüştüm de rampage 27 inc diye ilgimi çekmişti...
Arkadaşlar merhaba yeni bir monitör alıcam fakat bütçe 3500 kadar
Trendyolda gezerken gördüm birkaç seçenek hatta en çok satılanlar listesi diye bir kısım var oradan gördüm bu monitörleri denemiş kullanmış biri var mı alınır mı
Önceliğim oyun oynamak tasarım falan değil
1. en cok satılan buymuş...