tamam onu kontrol ederim fakat ben driverlarla ilgili olduğunu düşünüyorum kurulumdan sonra sadece win uptade ile güncelleme yaptım başka bir şey yapmam gerekir mi pek anlamıyorum ben laptoptan
1748013780
ayrıca lol gibi bi oyunda en kötü pc bile 30 fps vermez bence
Arkadaşlar yeni pc aldım win kurdum driverları win uptade ile güncelledim sabah yüksekte 300-400 fps veriyordu lol'de şimdi düşükte max 50 ve 30 fpse kadar düşüyor neden kaynaklanıyor yardımcı olabilecek var mı ? (Rtx 4050 - i7 14. nesil acer nitro v15)
Arkadaşlar acer nitro v15 (rtx4050 16 ram i7 işlemci) bilgisayar aldım win kurulumunu yaptım ama driver yaparken nvidia vga sıkıntı çıkarıyor intel vga yüklememe rağmen yükleyin diyor pek anlamam ilk kez yapıyorum yardımcı olabilecek biri var mı
hocam loldan başka bir şey oynamıyorum sadece işlemci ve ramse alırım onları
1744402326
6bin TL'ye nerde sistem var ki
1744402374
dediğiniz işlemci ve ram alsam kurtarır mı
Arkadaşlar sürekli internet kafeye gidip lol oynuyorum lolün sistem gereksinimleri yüksek değil diye biliyorum internet kafedense evdeki eski pcye idareten uygun fiyatlı birkaç takviye yapsam lol oynayabiliri miyim sistem özelliklerini aşşağıya bıraktım parçalardan anlamıyorum ne alırsam lol...
müşteri hizmetlerine yazdım bakayım ne diyecek bilgilendiririm sizi de
1714572757
arkadaşlar diyor ki kod sınırlı sayıda stok ile hizmete açılmış kod kullanıldı uyarısı bu sebeple alıyorsunuz dilerseniz farklı kampanyalarla devam edin