Jacksonn223 isimli üyenin son içerikleri

1. J

Bir arkadaşım kendine zarar vericek diye korkuyorum

kimse 2 ailenin dağılmasınıda istemez. çocuk belki bilerek yapmadı da biraz safmış çocuckrta burda tek yapılması gereken efendi gibi konuşulup ayrılması kızla çocucğpun bak knk bide bu önemli ara sıra arkadaş olsunlar birbirlerine komik video fln atsınlar kız bu sefer üzülmez sevdiğini...
  2. J

hocam efendice ayrılsınlar diyorum çocuğu savunmyorum ama aileler işin içine grerse olay iki taraf içinde sadece üzüntülü biter ve iki yıkılan aile olur başkada bir şey olmaz my düşünce
  3. J

hocam zaten çoğu sevgili o yüzden ayrılır biri değer verir diğeri vermezse ayroılırlar . 1655668323 bencede yap bırak çocuk kendi halinde bir gün kendi kendini bitirir. ama babası öğrenirse çocukda intihar edebilir. bu sefer kızda fln olm konuşsunlar işte ne büyücek olay ya
  4. J

hocam bence babasına söylemesi en son şey olmalı my düşünce. çünkü kız seviyorsa babasının ona zarar vericeği fikrinide düşünür herhalde
  5. J

hocam çocuk kızla konuşsun ailesi fln girerse olay baya büyür babası siyasetiçi yada başka önemkli yerdeyse çocuğun ailesi hepsi beter olur. iki sevgili ayrılıcak sadece konuşsunlar bitsin gitsin
  6. J

çocuğa zarar vericekse babası yapma bence adam aklıllı ayrılsınlar hocam. forumda yeniyim 10. mesajım hayırlı olsun. yani seviyorsa kız zarar vermesine de katlanamaz heralde
  7. J

Valorant fps sınırı kaldırma

ayarlardan fps limitini yükselt vsync kapat nvida denetim masasında kısıltlama yaptıysan onu da kaldır
  8. J

RX 6500XT ile Klip Almak

dene tahminim yok ilk defa bir konuda tahminim yok aman yarrabi
  9. J

🔥İndirim Hepsiburada tıkla kazan aktif

bugunde aldık bir kod allah sonumuzu hayretsin
  10. J

Satın aldığım sistem hakkında yorum

h.o. ne diyelim güle güle kullan allah gow oyanmayı nasip etsin oyna süper oyun
  11. J

Öneri Oyun için monitör önerisi...

2. bencede daha mantıklınolabilir
  12. J

Bir Agnostik olarak digerlerinin dusuncesini almak istiyorum.

somut kavram var ama ona inandıracak başka bir somut kavram yok olsa herkes müslüman olrudu. bu zaten insan kendi soyutlama anlayışıylada ilgisi avr
  13. J

Oyun nasıl indircem downloadım 1 mgbps

yani başka olmaz bir arkdaşın indirsin sana hardiskden fln gönderin
  14. J

Oyun nasıl indircem downloadım 1 mgbps

net cevap değiş interneti
Geri