jacksparrov isimli üyenin son içerikleri

1. J

İGPU Olmayan Laptop alınır mı?

Lenovonun bu modelini almak istiyordum fakat işlemcisinde igpu yokmuş, üniversitede kullanıcam, pil açısından ve diğer konularda çok sorun yaratırmı, birde max 50k bütçeye gaming laptop önerilerinizi nelerdir 32ram ve 1t ssd olması gerekiyor...
  2. J

Gaming laptop önerisi

Üniversitede makine bölümü ve oyun (valorant, cs2, fc25, rdr2) için kullanıcam, yani hem iyi oyun oynarsın hemde audocat vs. programları iyi çalıştırsın istiyorum, herkes hp ve lenovo kronik sorunlu slayer al diyor ama slayerin 5050li modeli 4060dan dahamı iyi bilemedim birde slayerde i5 var...
  3. J

Yardım Laptop için Rtx 5050 vs Rtx 4060

Hocam benimde aynı durum, hp victus 4060 ryzen 7 veya slayer 5050 i5 düşünüyorum, aldıysanız hangisinini aldınız?
  4. J

Gaming Laptop Önerisi

Hocam işlemcisi r7 ye göre düşük değil mi, pcden çok anlamıyorum, birde yapay zekaya sorduğumda 4060ın 5050den iyi olduğunu söyledi
  5. J

Gaming Laptop Önerisi

Birde lenovo loq lar var fakat onların bu fiyat bandındakilerinin rami düşük ve 512 gb ssd ayrıca 105 wat oluyo, birde resmi satıcısı olmadığından güven vermiyo
  6. J

Gaming Laptop Önerisi

Bunlar arasından hangisini? Birde hp hariç diğerleri resmi satıcı değil, güvenebilirmiyim bilemedim...
Geri