Valla anlamadım. Ben test yapmadım ama oyunlarda gördüğüm max watt 54'tü. Testte ekstra watt çeker mi? İntel 14700hx 157 watt mesela. 170 watt civarı...
32 GB ram takılı laptopta 27.8 gb kullanılabilir alan gösteriyordu. Kafaya çok taktım akşam akşam çözümü bulmak için baya bir araştırma yaptım. Sunulan...
Sadece apu sistemlerde iyi çalışıyor hocam işlemcinin grafik kartı onu bende test ettim. Grafiklerden güç tasarufu yani amd kartınn sadece çalışmasıyla...
Sağolun hocam siz öyle yazınca ben de bir an 157 watta 98 görmüyorsa sorun var gibi sandım :) Teşekkür ederim yanıtınız için
1728210587
HP victus r1015nt...
Korsan oyun, program vs indirdiniz mi? Bilgisayar virus kapıp arka planda madencilikte kullanılabiliniyor. İşlemcinin yüksek ısısından kaynaklı anakart...
Normal tabi ki. 4 çıkışlı hava akımı var. Önden 2 tane, soldan 1 ve sağdan 1 olmak üzere. Stant al, laptopu yüksekte kullan biraz mouse eline sıcak hava...
Sıkıntıyı hallettim. Mafia 3'ün optimizasyonu berbat ötesi berbat. Açılırken bile donuk kalıp alt taba basıp steamden çevrimdışı olmadan girmiyor. Diğer...