Edilmez bence mantıklı da değil. YD cihazı 3 sene satamıyorsun. E-devletten bir iptal işi telefonu bitirebilir. Satıcıya ne kadar güveniyorsun bilmiyorum da. 14T Pro S24'ten daha iyi bir cihaz da değil.
Amazondan S24 FE almıştım indirim kuponuyla. Adaptör ararken birçok satıcının sahte adaptör satmasından dolayı samsung'un sitesinden almıştım ben. Öğrenci indirimiyle 667 TL'ye geldi. Oradan almanızı öneririm. Kutudan yaklaşık 1m çıkıyor. Kabloyu nereden temin edebilirsiniz bilmiyorum ama...
6 ay peşin taksit 53k. https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5DXW9H?tag=cihaztv-35959-21
Gayet iyi laptop. Ekran kalitesi baya iyi. Malzeme kalitesi kulvarına göre güzel. İşlemci ve ekran kartının performansı üzmez seni.
Mobiller bir iki ay sarkar. Haziran başı gibi yeni mobil ekran kartlı laptopları görürüz. Türkiye'ye ne zaman gelir o şüphe işte. 14700hx'li Predator'ı Türk pazarına getirmeyen Acer, R7 8845HS A17'yi TR pazarına getirmedi Asus.
TUF'ın A17-A16-A15-A14 2024 modelleri yoktu bu sene. R9 8945hs...
alınmaz uzak dur msi'dan. Uygulamaları o kadar kötü ki bilgisayarı kastırıyor. İş arkadaşım aldı, uygulamalardan ötürü bilgisayarı kasıyordu. Arka planda ramden çok yiyip işlemciyi çok kullanıyorlar. O fiyata...
Gayet de alınır. 120watt. Ekran ayarlarından %100sRGB seviyesine tam ulaşamasan da arasındaki farkı fark edemeyecek kadar yaklaşabiliyorsun. 250 nit ekran yapan Asus'a ses etmeyenler, 12.nesil işlemcileri satmak için 2024 modelleri Türkiye'ye getirmeyen Acer'a ses etmeyenler, 7735hs'yi satmak...
iyi bir tercih yapmışsınız hocam. Hem kasa kalitesi daha iyi hem de uxtu ile 30W(down) 35W(tdp) 40W(up) limiti koyarsanız her oyunu 65 derece altında oynarsınız fix. Üstelik fps kaybı ve tekleme yaşamadan. Limit kısıtlama yapmak istemem derseniz Omen Gaming Hub uygulamasından Dengeli mod max...
55k'ya bu daha iyi. https://www.hepsiburada.com/hp-omen-17-db0021nt-a44qsea-r7-8845hs-16-gb-1-tb-nvme-m-2-ssd-8-gb-rtx4070-17-3-dos-dizustu-bilgisayar-p-HBCV00006GO28G...
iade et, paranı geri al. 40k para verip 4050'li ekran kartı alınmaz. Kasa kalitesi ve soğutma performansı olarak da rakiplerine göre yerlerde hem.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-amd-ryzen-7-8845hs-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-83dx0094tr-p-HBCV00006YQXPQ...
Önce windows update'ten sürücüleri güncelle. Google Chrome yükle ve HP'nin web sitesini ziyaret edip kayıt oluştur sonra HP Support Assitant uygulaması var Microsoft Store'da onu indir. O uygulamadan eksik sürücüleri ve biosu güncelleştir. Ardından HP Omen Gaming Hub'ı indir. Sonra intel ve...
Dostum 5000 serisi ekran kartı çıkacak. 3050'den bile daha az performans gösteren laptopun yeni oyunlarda medium ayarlarda oynatması bile şüpheli. Gerçi AFMF2 geldi ama ne kadar etki eder bir şey diyemem. Eski oyunlar oynarım dersen sıkıntı olmaz. Fiyatı da belli değil. Ederinin çok...
AMD'nin mobil ekran kartları iyi değil. Muhtemelen alacağınız model Victus15. Bu modeli önermiyorum. Sıkıntıları çok laptopun. rx6550m'de iyi bir ekran kartı değil. Oyun oynamak için alacaksanız değmez, ofis için alacaksanız çok daha iyilerini bulursunuz. Bence alınmaması gereken laptop.
AMD işlemcilerde watt kısıtlaması yok. Max watt çekimi 54 watt. Bütün Victuslar çok rahat 54watt çekiyor. Bazıları 65 watta kadar çıkıyor ama performans bandında hiçbir artısı yok zira verebileceği maksimum performans 54watta son buluyor.
%62sRGB'ye laf edenlere iki tane yan yana biri %100...
Hiçbir marka değerinin altında satamaz. Casper'ın teknik servisi çok kötü. Forumda bundan dolayı çok mağdur kişi var. Elbette Vatan'daki acer alınmaz ama prime fırsatlarından 33k'ya düşmüş LOQ varken Excalibur'a da bakılmaz...