Jaduva isimli üyenin son içerikleri

1. J

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 ZOTAC GeForce RTX 5070 GAMING SOLID - 25.367 TL 🔥🔥

Zotac 4070 ti'dan geçilir mi ne kadar fark olur ?
  2. J

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Şimdi vergi ödeyecek miyiz peki ? Sürat kargoya verilmiş çok şükür benim klavyemde...
  3. J

🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

Hesabım var ve kodu hiç kullanmadım ama bir işlemci üzerinde denediğimde kod işlemiyor? Sizler nasıl kullanıyorsunuz dostlar
  4. J

Kargo ile ilgili hiçbir bilgi alamıyorum ben , sadece epomaker 2025 ile başlayan bir numara var ama siteden sorgulayinca bulunamadı diyor garip
  5. J

Hocam sipariş kodunuz kaç haneli? Ve sadece sayı mı?
  6. J

Arkadaşlar bende dün aldım ürünü. Fakat epomaker order - ********** 10 haneli kod geldi mailden takip numarası diye düşünüyorum ama... Sorguladığım da herhangi bir bilgi bulunamadı diyor. Henüz kargoya verilmemiştir belki diye yorumladım ama var mı fikri olan
  7. J

Arctic Liquid Freezer II 420 Bedavaa 2.923 TL🔥🔥🔥

Lian li O11 dynamic razer edition kasa için 420mm uyumlu mu bilgisi olan var mı?
  8. J

🔥İndirim Hyperx Cloud III Kablolu 2149 TL

Tık hızında kupon nasıl alınıyor hocam
  9. J

❌İndirim Bitti! CORSAIR Void Elite RGB Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - 1.899 TL

Çok sinir bozucu, satıcaksanız satın kardeşim. Barracudayi da aldım kasada iptal ettiler ürün elindeyken kampanya bitti dediler 😂 saçmalık değil de ne
  10. J

Bize yok galiba gardaşım 😅
  11. J

Bu seferde bu teslimat seçeneği artık mümkün değil falan diyo gerçekten delirtti beni 😅
  12. J

Ödemeye geçiyorum adres hatası veriyor , saçma sapan işler bi türlü alamadım 😕 alanlara hayırlı olsun
  13. J

Ekran kartı ve diğer donanım uyumu ve tavsiyeler

Arkadaşlar merhaba , güncel olarak kullandığım ama nedense tam olarak tatmin olamadığım sistemim hakkinda sizlerden tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum. Sistemim ; POWER SUPPLY : ASUS TUFF-GAMING 1000G 80 PLUS GOLD TAM MODÜLER -ANAKART : MSI MAG TOMAHAWK B650 WIFI AM5 UYUMLU DDR5 6600MHZ...
  14. J

🔥İndirim AMD Ryzen 9 7950X Tray Kutusuz Fansız 16.999 TL Süper Fiyat

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim 🤗
Geri