Hayır neden inatla cahil kalmayı tercih eder ki bir insan anlamam. İkisinin arasında ki teknolojinin büyük bir fark yarattığı ortadayken neyi savunuyorsun dostum sen?
Sim ürünleri maalesef ucuz değil hocam. Giriş seviyesi düzgün bir cihaz almak istiyorsanız pxn v10-moza r3 gibi cihazlar tercih etmelisiniz. Daha ucuza tabi ki cihazlar var ama kayışlı ya dişli olduğu için çok güzel hissiyatı olmaz
Bu iş tamamen sizin merakınız ile alakalı hocam, bende TM T598 ve Pxn VD10 setleri var. PS üzerinden vr ile oynuyorum pc de simracing takılıyorum. Hevesiniz varsa PXN V10 gibi bir cihazla başlayıp şans verebilirsiniz.
İnternete yeni bilgisayar aldıktan sonra yapılması gerekenler diye yazdığınız zaman bir çok video çıkmaktadır. Bunları izleyerek gerekli kurulumları sağlayabilirsiniz.
6 adet lcd ve 4 adet lcd olmayan modelini kullanıyorum 4-5 ay oldu sadece birinden rulman sesi geldi sonra o da kendiliğinden kesildi. Estetik arıyorsanız ve kablo karmaşasından kurtulmak istiyorsanız güzel fanlar. Ayrıca tek programdan hızlarından rgbsine kadar kontrol etmekte ayrı güzel oluyor.