İnternete yeni bilgisayar aldıktan sonra yapılması gerekenler diye yazdığınız zaman bir çok video çıkmaktadır. Bunları izleyerek gerekli kurulumları sağlayabilirsiniz.
6 adet lcd ve 4 adet lcd olmayan modelini kullanıyorum 4-5 ay oldu sadece birinden rulman sesi geldi sonra o da kendiliğinden kesildi. Estetik arıyorsanız ve kablo karmaşasından kurtulmak istiyorsanız güzel fanlar. Ayrıca tek programdan hızlarından rgbsine kadar kontrol etmekte ayrı güzel oluyor.
2 sene önce aldığım oled monitörü hala kullanıyorum herhangi bir yanma yok. Monitör günde en az 10 saat açık, kullanırken dikkat ettiğiniz sürece ve fabrika kaynaklı bir sorun olmadığı sürece bu monitörler her türlü uzun ömürlü oluyor.
aşırı ısınma cihazın çıktığı ilk zamanlarda vardı sonra güncellemeler ile o durumu çözdüler. 2 senedir 15 pro kullanıyorum kolay kolay ısındığını görmedim
27 inç olanı 16k gibi bir fiyata almıştım, 34inç olanda 23 bin TL. Hikayeli oyunları bir kez WQHD ile oynadığınızda bir daha düşük inç monitörde oynayasınız gelmiyor. Ama FPS oyunlarında kesinlikle 27inç olan ile oynamak daha iyi oluyor benim düşüncem.