JAFEREZ isimli üyenin son içerikleri

1. JAFEREZ

Dolce&Gabbana gömlek orjinal mi ?

Sakin ol anana söven olmadı, kimsede orijinal demedi.
  2. JAFEREZ

Dolce&Gabbana gömlek orjinal mi ?

Acaba ürün orjinal mi bilgisi olan var mı ?
  3. JAFEREZ

Max 1500 TL gamepad önerisi

knk o kadar çıkamam ya bütçe kısıtlı teşekkür ederim tekrardan
  4. JAFEREZ

eyvallah kral valla 2 haftadır temuya stoğunun gelmesini bekliyorum bayadır gelmiyo tr den alcam galiba x15 i
  5. JAFEREZ

knk sence senin önerdiğin mi easysmx x15 mi ikside aynı fiyat
  6. JAFEREZ

knk 2. el temiz olacağını sanmıyorum
  7. JAFEREZ

EasySmx X05 almayı düşünüyorum başka önerisi olan var mı?
  8. JAFEREZ

800-1200 TL gamepad önerisi

Aslında Temu'dan easysmx x15 alacaktım stoğu olmadığı için alamıyorum fiyat olarak altarnatifi easysmx x05 1200 tl ye geliyor aliexpresten alınca sizce stok durumu değişir mi? önereceğiniz başka bir model yada bu model hakkında yorumlarınızı merak ediyorum sizce almalı mıyım yoksa temuda ki...
  9. JAFEREZ

800-1200 tl arası gamepad önerisi

Easysmx x15 i diyorsan eğerki vergi de ekleniyor o fiyata
  10. JAFEREZ

800-1200 tl arası gamepad önerisi

Aslında Temu'dan easysmx x15 alacaktım stoğu olmadığı için alamıyorum fiyat olarak altarnatifi easysmx x05 1200 tl ye geliyor aliexpresten alınca sizce stok durumu değişir mi? önereceğiniz başka bir model yada bu model hakkında yorumlarınızı merak ediyorum sizce almalı mıyım yoksa temuda ki...
  11. JAFEREZ

120 gb lık ssd tavsiyesi

Arkadaslar leptop hızlansın diye bir ssd almak istiyorum 150 tl yi fazla gecmesin birde kucuk çaplı hoparlörle beraber 200 tlyi gecmesin tavsiye ederseniz sevinirim ama ilk basta ssd tavsiyesi istiyorum
  12. JAFEREZ

750 ti ekran ksrtina am3 islemci onerisi

Arkadaslar 750 ti 2gb var 8 gb ram var am3 soket anakart var am3 soket bir islemci onerirmisiniz PUBG oynicam yardimci olursaniz sevinirim benim islemcim amd fx 4100 var arada drop giriyor soyle sabit bir fps olsun cokta dusmesin fps yardimci olursaniz sevinirim 2. El olarak alacagim ve 750 ti...
  13. JAFEREZ

750 ti 2gb ekran kartina am3 soket islemci tavsiyesi

Arkadaslar 750 ti 2gb var 8 gb ram var am3 soket anakart var am3 soket bir islemci onerirmisiniz PUBG oynicam yardimci olursaniz sevinirim benim islemcim amd fx 4100 var arada drop giriyor soyle sabit bir fps olsun cokta dusmesin fps yardimci olursaniz sevinirim 2. El olarak alacagim ve 750 ti...
  14. JAFEREZ

750 ti hangi am3 soket islemci iyi olur

Arkadaslar 750 ti 2gb var 8 gb ram var am3 soket anakart var am3 soket bir islemci onerirmisiniz pubg oynicam yardimci olursaniz sevinirim benim islemcim amd fx 4100 var arada drop giriyor soyle sabit bir fps olsun cokta dusmesin fps yardimci olursaniz sevinirim 2. El olarak alacagim ve 750 ti...
  15. JAFEREZ

Ram mhz nasıl yukseltirim

Apacer panther 1608049168 Apacer panther ben anlamadim xmp acinca oc lemismi oluyoruz
Geri