Jagdwerk isimli üyenin son içerikleri

1. J

war thunder tarzı oyun önerisi

Oluyor, zevkli bir oyun.
  2. J

Laptopu yeni aldım ses gelmiyor

Ses driverların güncel mi? Aramalar kısmından "Güncelleştirmeleri Denetle" kısmına bakın ve Realtek programını indirin.
  3. J

war thunder tarzı oyun önerisi

World of Tanks var.
  4. J

arkadaşlar epic games den iade süresi ?

İade işlemi bankanıza yapılmıştır. Birkaç gün bekleyin, para hesabınıza düşecektir.
  5. J

Oyunlarda Düşük Fps Sorunu

Ortalama FPS'inize göre çatışmalarda aldığınız FPS gayet normal. Eğer yüksekse çözünürlüğünüzü düşürün. Eğer oyun SSD'de kurulu değilse SSD'ye kurun, FPS artışı olacaktır.
  6. J

Yardım Bu oyunun adı nedir?

Uygulamadaki problemini bilemem. Siz sadece bana oyunun ismini sormuştunuz.
  7. J

Sizce Offline-Singleplayer oyunlar SSD'ye yüklenmeli mi?

Bana kalırsa objelerin ve detayların fazla olduğu -mesela God of War gibi- oyunları SSD'ye kurmalısın. Bu sayede HDD'ye göre bir nebze hızlı renderlar. Rekabetçi oyunları SSD'ye kurmak pek mantıklı değil.
  8. J

"Rapor et" kısmından "En iyi cevap" olarak raporlayabilirsiniz.
  9. J

Google Görsel ile aratırsanız hızlıca karşınıza çıkar. Sorununuz çözüldü ise çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.
  10. J

Offroader V4 bu da.
  11. J

@ilker adam, hocam sizin için buldum. Oyunun adı "Redline Rumble 4".
  12. J

Merhabalar DA Forumu!

Merhaba sevgili DA forumu, aranıza an itibariyle katıldım. Umarım iyisinizdir. Genel olarak insanlara yardımcı olmaya çalışan ve bunu yapmaktan zevk alan biriyim. Çoğunlukla Technopat adlı forum sitesinde takılırdım fakat bugün yönetimin aldığı saçma bir karar ile buraya geçme kararı aldım...
Geri