Jagger IV isimli üyenin son içerikleri

1. Jagger IV

Öneri Powerbank Önerilerinizi Bekliyorum

Sanırım bunda Magsafe desteği yok. 1773146771 Pek anlıyor sayılmam o yüzden burda konu açtım da 😅😅 bakacağım belki bulabilirim.
  2. Jagger IV

Linki vs var mı ?
  3. Jagger IV

Arkadaşlar selamlar ve hayırlı forumlar. 10000 mah veya üzeri Magsafe desteği olan ve hızlı şarj eden bir powerbank arıyorum. Biraz aciliyetim var. Görenler yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  4. Jagger IV

Hot Wheels Araç Fiyat Belirleme

Arkadaşlar selamlar hayırlı forumlar. Elimde 42 adet Hot Wheels araç var ve bunları satmak istiyorum. Nasıl bir fiyatlandırma yapmalıyım bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ? Araçlar: Honda S2000 Nissan Silvia (S13) Custom '70 Honda N600 Ford Shelby GT350R Impala '65 Subaru Impreza '98...
  5. Jagger IV

Yardım Bilgisayarım ne kadar eder ?

Çok anlamıyorum fakat incelediğim kadarıyla 27.5 - 35 arası gider gibi. Benzer bir konu da ben açtım anlayan varsa yardımlarını beklerim :)
  6. Jagger IV

Bilgisayarımın ederi ne kadardır ?

Arkadaşlar selamlar, bilgisayardan pek anlamıyorum maalesef. Bilen veya anlayanlar yardımcı olabilir mi size zahmet ? Sorum şu; Bilgisayarımı satmak istersem ne kadar eder ? Özellikleri şu şekilde: Pc Parçaları; *Kasa: Rampage Shake *Anakart: MSI B350M Pro-VD Plus *İşlemci: AMD Ryzen 5 5500...
  7. Jagger IV

Yardım Bir kaç oyun arasında kaldım

Eyvah eyvah...
  8. Jagger IV

Öğrenmesi de biraz zor anladığım kadarıyla herkes gerçek askerlikteki acemilik gibi falan diyor :D 1766392397 Odyssey veya origins gibi ise çok değmez gibi ya
  9. Jagger IV

Hadesin namını ben de çok duydum kafamı karıştırıyor o yüzden AC serisinin de neredeyse bütün oyunlarını oynadım. Fiyatı güzel düşmüş diye değerlendirmek istiyorum ama nasıldır bilemedim. 1766391950 Teşekkür ederim fikirlerin için. Steam cüzdan bakiyesi var biraz da onları değerlendireceğim :D...
  10. Jagger IV

Bir arkadaş grubum yok yani oyuna sahip olan yok daha doğrusu ama çok optimizasyon sorunu var diyorlar. 1766391820 Aman çoluk çocuk sıkıntı :D
  11. Jagger IV

Arkadaşlar selamlar, başlıkta da bahsettiğim gibi bir kaç oyun arasında kaldım. Oyunları oynayan arkadaşlar varsa fikir verebilir mi ? Veya DLC tamamlayacağım. Ne yapmalıyım. https://store.steampowered.com/app/2625420/Drive_Beyond_Horizons/ https://store.steampowered.com/app/393380/Squad/...
  12. Jagger IV

Steam Cüzdan Bakiyesi

Teşekkür ederim deneyeceğim
  13. Jagger IV

Steam Cüzdan Bakiyesi

Arkadaşlar merhaba. Hayırlı forumlar. Steam'de 6.92$ cüzdan bakiyem var ve bunu nakite dönüştürmek istiyorum. Bu bahsettiğim fiyattan oyun alacak arkadaşlar varsa ben onlara cüzdan bakiyem ile alabilirim. Siz de bana IBAN aracılığı ile gönderebilirsiniz. Böylece ikimizin de işi görülmüş olur...
  14. Jagger IV

Bilgisayarımın ederi ne kadardır ?

Arkadaşlar selam. Bilgisayarımım ederini hesaplayabilecek biri varsa yardımcı olabilir mi ? Kasa: Rampage Shake + 2 adet egzoz danı eklenmiştir. Kule tipi 2 fanlı soğutucu var Anakart: MSI B350 İşlemci: Ryzen 5 5500 Ram: 8+8 16gb Depolama: 370Gb Sata ssd + 1Tb +300 gb hdd Ekran...
  15. Jagger IV

Öneri Magsafe Powerbank Önerisi

Arkadaşlar selam, hayırlı forumlar. İPhone 13 kullanıyorum. Telefonuma uygun magsafe powerbank arıyorum. Tercihen 10000 Mah olmasını istiyorum. Önerileriniz var mı ?
Geri