Merhaba arkadaşlar maksimum 80 bin tl ye diyebileceğim kasa önerisi yaparmışsınız hem oyun hemde günlük kullanım için . Radeon 9070xt ve 5070 arasında kaldım . Amd nin ekran kartında kronik sorunların olduğunu söylüyorlar o yüzden ikilemde kaldım. İşlemci olarakta ryzen 7 7700x ve ryzen 7 7800xd...
Tamam pro b 850 iyi işlemcimle de uyumludur değil mi bu ryzen 7 7800x3D birde ama ryzen 7 9700x işlemciye göre
Çünkü işlemcide de çok fazla performans farklı yoksa düşük olanı alıcam
Kasayı daha almadım anakarta göre kasa bakıcam akvaryum kasalardan işlemci be ekran kartım tamam sadece anakart ve kasam kaldı ama önceliğim anakart o yüzden dediğim gibi performans ve sağlamlık açısından anakart arıyorum maksimum bütçem 10.000 ama 8-9 bin arası da olursa güzel olur
Performans be kalite açısından onlar mı daha iyi
1772194488
Matx nedir bilmiyorum sadece istediğim sorunlu olmayan iyi performans ve kalite sunan bir anakart olması lazım
Merhaba arkadaşlar ben Radeon rx 9070 veya 9070 xt ekran kartlı ve ama Ryzen 7 7800x3D model işlemcime göre anakart almak istiyorum ama bilgi sahibi değilim bazı anakartlar buldum.
https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-b850-eagle-wifi6e-8200mhz-oc-m2-am5-atx-anakart-p-54098...
Merhabalar ben yeni almış olduğum laptopumu satmak istiyorum. Ama alırken benim adıma benim tc numaram fatura üzerinde olduğu için ileride bir sorun olur mu . Yani bu laptop benim üzerime kayıtlı bir cihaz mıdır . Alan kişi ileride sıkıntılı işler yaparsa suçlusu ben mi olurum.
Merhaba arkadaşlar intel i7 13620h işlemcili laptopum var ve işlemci hızını ne yapsam da yükseltemedim çekirdekleri maksimuma çektim ama 1.50 ghz de kalıyor sürekli bunun bir çözümü var mı ya da işlemci güncellemesi yapılıyor mu yazılım ya da programla