boyum 178 kilom 70 uygun bana, oturma minderi gayet rahat geldi, sırt kumaşı fazla kalın değil hava alabilir terleteceğini düşünmüyorum, ben fileli almadım...
Bende almak istiyorum ama kumaş modeli (terletir) mi iyi filelimi alsam bilemedim. Birde bel kısmındaki plastik nasıl bir kontrol edermisiniz. Boy kilonuza...
168 boy 70 kg yum hocam çok geniş bir oturma alanına ihtiyacım yok. İş yeri için alasım var aslında sedunayı. Kırabılacek bir büyüklüğüm yok ama yine de...
Kumaş olanı daha rahat olabilir diye onu almayı düşündüm. Arkaya yatırma pek yapmam hafif bir açıda yaslanırken rahat konforlu ve sağlamsa plastik kısımları...
Fileli aldım. Konforu guzel, çok uzun sure oturunca bu sıcaklarda kalçayı terletme ihtimali var. Onun dışında arkaya yatırırken biraz tedirgin olyorum bazı...
Sedunanın fileli olanımı yoksa kumaş olanımı aldınız. Kullanımı ve konforu nasıl yardımcı edermisiniz? Sedunaya benzer zeon ofis comfort plus var daha...
Evet kullanıyorum ama iş güç hastalık derken 2 saat oturmadım daha bugün inşallah deneyeceğim :ROFLMAO: Malzeme kalitesi iyi duruyor ağır bir koltuk...
Öneririm aktif olarak kullanıyorum sessizlik konusunda beni üzmedi, alırsan eğer ilk başta her PSU da karşılaştığım bir durum bariz bir coilwhine ancak...