Jakrace isimli üyenin son içerikleri

1. J

YouTube Sistemleri Atlatma Politikası Çözümü ?

evet onu biliyorum. Benim telefon veya bilgisayar farketmeksizin açtığım her hesap 1-2 saate ban yiyor bundan kurtulmam lazım. Herhangi bir kural ihlalim olmadı.
  2. J

hayır ai içerik kullanılmadı kanalda, kanal bana ait değil cihazımda aktifti maili sadece.
  3. J

Herkese selam öncelikle, Arkadaşımın youtube kanalı telefon ve bilgisayarımda açıktı ve kendisinin 2 hafta evvel bu kanalı kapatıldı. hemen ardından bu bana da sıçradı. Sistemleri Atlatma politikasından benim aktif kanallarımda komple ban yedi İtiraz falan atsam da hiçbirini kurtaramadım. güncel...
  4. J

Kyk Yurt İnternet Sorunu

hiçbir operator çekmiyor hocam akşamları.
  5. J

Kyk Yurt İnternet Sorunu

LTE modem işe yarar mı sizce ? superbox kullananlarda aynı konudan müzdarip. ne yaparsam yapayım hiçbir türlü çekmiyor çok ilginç ve can sıkıcı
  6. J

Kyk Yurt İnternet Sorunu

anladım. teşekkürler.
  7. J

Kyk Yurt İnternet Sorunu

türk telekom kullanıyorum , fakat genel olarak hepsi aynı sorunu yaşamakta.
  8. J

Kyk Yurt İnternet Sorunu

evet gün içerisinde beni kurtarıyor fakat , akşam 17.30-00.00 arası hiç bağlanmıyor. hiçbir çözüm yolu yok mudur acaba ?
  9. J

Kyk Yurt İnternet Sorunu

Öncelikle merhaba , KYK içerisinde mobil verim ile kablolu/kablosuz bir şekilde bilgisayara bağlanıyorum fakat gün içerisinde çekim çok zayıf akşam ise hiç çekmiyor , yurt internetini saymıyorum o hiç açılmıyor zaten , kyk dışında böyle bir sorunum yok, önerebileceğiniz bir şey var mı ? baz...
  10. J

Ana Konu 💸İş Bankası'nın Kazandıran Uygulaması NAYS🔥

yeni kayıt olacaklar varsa benim linkimden kayıt olursa sevinirim Sen de Nays indir, her an ücretsiz para gönder/al, kullandıkça nakit para kazan, alışveriş fırsatlarını yakala. https://naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&label=c3ba34ab-e383-4051-9f2f-ccfbedccc04b
  11. J

Ana Konu 💸İş Bankası'nın Kazandıran Uygulaması NAYS🔥

destek olmak isteyen varsa : Sen de Nays indir, her an ücretsiz para gönder/al, kullandıkça nakit para kazan, alışveriş fırsatlarını yakala. https://naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&label=c3ba34ab-e383-4051-9f2f-ccfbedccc04b
  12. J

Klavyeye sert basıldı Zarar vermişmidir

geçmiş olsun kardeş
  13. J

( KAPANDI)Red switch klavye önerisi

blue gibi sesli bi switchtir blue ya göre biraz daha sert diye biliyorum
  14. J

Öneri İtopya Red Switch Mekanik Klavye

@Swexia usta sen bilirsin
  15. J

Trojan Yemiş Olabilir Miyim?

pc ye bişey yüklenmediyse sıkıntı olmaz