jalm0o0e1 isimli üyenin son içerikleri

1. J

Yardım Sizce masa düzeni olmuş mu?

internet kafe gibi olmuş karedeşim
  2. J

İnterneti kablolu kullanmak mantıklı mı?

kablosuzda 25ms aldığın senaryoda kabloluyla min 10ms alırsın. Ek olarak dropların vs azalır. Daha akıcı ve kesintisiz bir deneyim yaşarsın.
  3. J

Kız arkadaşım için valorant isim öneri

direkt alinayı kullansın bence
  4. J

Lösemi hastasına laptop önerisi

geçmiş olsun dostum umarım üstesinden gelirsin. Kafanı dağıt sürekli oyun oyna bir dakika bile boş kalmamaya çalış negatif düşünmemeye çalış.
  5. J

League of Legends hesabı almak yasalmı

bir şey olduğu yok herkes alıyo al geç baba :D
  6. J

Mac M2 air ile predator 3070ti takaslanirmi

mace geçme sebebin var mı ?
  7. J

CS money hesabım askıya alındı

bir sorun olmaz bütün bilgilerini vermiyorsun sonuçta
  8. J

RTX 4070 CS2 düşük FPS

bu ayarlarda oynarsan o fps gayet normal düşürmen lazım
  9. J

Yardım Fiat Albea 1.3 Multijet Alınır mı ? FİYAT 190 BİN TL YARDIM LAZIM

neden almaktan vazgeçtin ?
  10. J

I5 11400F - RTX 3050 8 GB / FPS problemi

Bende de 12400f + 3050 var ben 144 de sabit oynuyorum. Üstüne çıktığımda yırtılma oluyor oyun kafayı yiyor. Büyük ihtimalle monitörden dolayı kaynaklanıyor olabilir. Bende 165hz monitör var. Eğer sende de 240 altı monitör varsa yırtılmalar oluyor olabilir
  11. J

Yardım AULA F75 Ses Tuşu Sorunu

Beyler selam, Driver kurduktan sonra ses tuşu klavyenin ışığını arttırıyor yada azaltıyor. Nasıl çözebiliriz bu durumu ?
  12. J

🔥| Colorful RTX 4070 Super NB EX 24.499 |🔥

200 tl daha ucuz, satıcı incehesap ; https://www.hepsiburada.com/axle-colorful-rtx-4070-12gb-gddr6x-192bit-nb-ex-v2-v-p-HBCV00006VBIS9?magaza=%C4%B0nce%20hesap edit: super versiyonu değilmiş sanırım.
  13. J

TEMU ALIŞVERİŞ GÜMRÜK YARDIM

Takılmaz
  14. J

Yardım Metin2 PVP önerisi lazım

şu metin2 silkroad knight tarzı oyunların en sevmediğim yanı p2w olmaları. Markette her bok var yatır parayı çal düdüğü. Tamam para da yatırılması lazım ki server uzun ömürlü olsun. Ama bence iyi düşünülerek para kazandıracak bir sistem olsa ve oyun p2w den uzak olsa on numara olur. Yemin...
Geri